![]() |
Türk olacaksa ertuğrul olsun |
Samet Aybaba ile Dikilitaş altyapısında oynarken çalıştım. Daha sonra Ankaragücü'ne giderek antrenörlük hayatına başladı. Beşiktaş orjinli teknik adamlar içinde en deneyimlisi ve 3 Türkiye kupası ile trabzonspor ve gençlerbirliğinde yarattığı prese dayalı rakibi ısıran futbol yapısı ile bize çok faydalı olur. Fakat en önemlisi yönetimin ne yapacağıdır. Benim tek endişem yönetimin yine herşeyi yüzüne gözüne bulaştırmasıdır. |
samet aybaba en doğru tercih, kutlarım!!! |
Açıkcası ben kararsızım ama gelirse Tiganadan daha ii olacağı kesin gibi.... |
Yerli Olacaksa Samet olmali |
bari adnan şaklabanınıda yardımcısı yapalım |
Ya şimdi kardeşi Adnan ile ne alakası var bunlar üvey kardeş mi çoğu zaman şüpheye bile düşüyorum!...Samet Aybaba gayet akıllı sağlam adam...Adnan Aybaba'ya yorum yok zaten herşey ortada... |
yabancı luce,yerli samett alayınaaa isyan!!! |
kulis yapıyorlar belliki ben nedense samet aybabayı sevmiyorum sebebi beşiktaşa karşı takımını iyi oynatması değil bu oyunu fb ve gs ye karşı oynatmamasından dolayıdır aynı şekilde ziya doğanada kızgınım bizi 2 maç yenip feneri yenememsine kızıyorum. 100. yılımızda bize yenilmemek elinden geleni yaptı tsnin başında ama gsye 2 maçtada kolayca yenildi samet.... hele bizim maçtan önce yenilip adamları havaya sokmuştu... |
hadi yaaaaaaa |
Türkiye`de Saat: 10:55 . |