![]() |
aybabayı istemeyenler kimi istiyo del bosque? tigana? veya baska yabancı , 20 senesini beşiktaşa vermiş adam 11 senedir sırf takımı çalıştırmak için hazırlanan adam , napsın... siz bu zihniyetle beşiktaşın borcunu anca 99999999999999999999999999999999999999999999999999 999999999999999$ yaparsınız + üstüne takım 3 büyük olmayı bırakır + belki küme düşer... buırakın yabacı sevdansını , bırakın yok tecrübeymiş , yok yetişmemiş, yok şöle yok böyle.... bu adam beşiktaşın başına geleceği günü iple çekiyo , gece gündüz yatmadan uyumadan beşikataşa kendini verebilecek adam .... daha ne istiyonuz neeeeeeeeeeeee? |
istermisiniz bu adamı getirsin demirören |
Alıntı:
|
sebep ? senin takımından ayrıldıktan sora sana laf atan adamı, defansif futbolla sadece skorun üstüne yatan adamı , gs başındayken beşiktaşa laf atan beşiktaştayken gs ye laf atan... yönetimle sorunlu şekilde ayrılan... gelmemek için özellikle beşiktaştan 4 milyon dolar senelik isteyen... daha sayayım mı? |
Samet aybaba uygun olabilir.yerli hoca olsun yeterki..yabancilar turkiyeye eglenmeye geliyor. |
samttense ertuğrul olsun derim |
Alıntı:
|
Samet geleceğine on kere Ertuğrul gelsin......... |
Samete laf atanlara artık sinirleniyorum. ve Samet Aybabaya her kim sövüyorsa bende onlara 10 kat fazla sövüyorum.adama ne yaptı size ya adamın Beşiktaşlı olması suç mu. artık sinirleniyorum futboldan anlamayan bir sürü gerizekalıyı getirip kasayı boşatmamızımı istiyorsunuz. adam damardan Beşiktaşlı. EYYYY Samete karşı gelenler. size sesleniyorum. Samet le nealıp vermediğiniz var. deli etmeyin ulan adamı yerter artık. |
harbi bana da gına geldi artık , futbolla alakası olmayan adamlar abuk subuk hala .... neyse agzımı bozmayacam... anlayan anladı |
Aybaba için 14 bin imza! http://www.sporx.com/images/1/29/381...tAybaba002.jpg Aybaba için 14 bin imza! Beşiktaş'ta, sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Jean Tigana'nın yerine teknik direktör arayışları sürerken, bir grup taraftar Samet Aybaba'nın göreve getirilmesi için imza toplamaya başladı. Mecidiyeköylü Beşiktaş taraftarları, bin 120'si kongre üyesi olmak üzere 14 bin imza toplayarak, Samet Aybaba'nın takımın başına getirilmesini için harekete geçti. Taraftar grubu adına açıklama yapan kongre üyesi Altan Akdil, bir kaç gün içinde 20 bin imzaya ulaşacaklarını öne sürerek, daha sonra bu imzaları kulübe fakslayacaklarını söyledi. Akdil, 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ın, kaybedecek vaktinin olmadığını ifade ederek, şunları söyledi: ''Teknik direktör ve oyuncu transferlerinde başkan ve yönetim kurulumuzun alacağı kararı saygıyla karşılayacağız. Teknik direktörlük gibi çok önemli hususta bizler de fikirlerimizi beyan etmek istiyoruz. Yıllarca Beşiktaş formasını başarıyla giyen, çalıştırdığı bütün takımlarda başarıya imza atan, Türk gencini ve futbolcusunu tanıyan, büyüklük kompleksi olmayan, Türkiye'nin en bilgili hocalarından, emektar kaptanımız Samet Aybaba'yı Beşiktaşımızın başında görmek istiyoruz.'' 22.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
14001 |
istemeyenler ankaranın başında iken bjk yi yenip sevindiği icin istemiyorlar. bu memlekette namusunla çalışmak suc zaten. bjk ye yatsa idi herkes isterdi. |
ii de 20 milyon a yakın bjk taraftarı var ayrıca tribünde de karşı çıkıldı aybabaya bence Demirören Aybabayı düşünmez daha |
Taraftar fikrini ankara maçında söyledi.Gerisi hikaye..... |
Alıntı:
beşiktaş taraftarı inönüden ibaret degil. ordakide sadece 30000 kişi ve yarısıda aybabaya destek verdi. gerci ankara macında zaten 6000 kişi vardı. |
karşı çıkan çarşı mıydı acaba ? öyleyse 1000 kişi de olsa işler değişir :) |
Alıntı:
|
ÇARŞI SAMET AYBABAYA DA KARŞI !!! |
aklı başında takımını seven geleceğini düşünen taraftar sameti ister... düşünmeyen taıkımı küme düşürmeye çalışan, daha ağır olursa da futboldan anlamayanlar sameti istemez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
bence de şöyle diyorum o zaman ÇARŞI , antiSamet çilere karşı. ayrıca önce Beşiktaşın menfaati gelir.Gruplar takımın önüne asla geçemez. yok asyalı kartallar yok çarşı yok dükkan bunlar 2 nci plandadır. |
valla 7 sene antalyasporda oynadım 2 sene gençlerbirliğinde oynadım futboldan anlıyorum sensei takımıda düşünüyorum sülalecek beşiktaşlıyız ölene kadar da beşiktaşlı olacağım KİMSE BENİ VAZGEÇREMEZ doğarken beşikaşlı doğdum herşeyim beşiktaş benim tüm sevgim ama SAMETİ İSTEMİYORUM SANA BEŞİKTAŞ SEVGİMİ İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM AÇIKLAMALARINI KENDİNE SAKLA KİMLERİ İSTER KİMİLERİ İSTEMEZ BİZİM BEŞİKAŞLI OLUP OLMAYACAĞIMIZA SEN KARAR VEREMEZSİN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞI SEVİYORUM FUTBOLDANDA ANLIYORUM VE SAMETİ İSTEMİYORUM BU KADAR BASİTTTTT BİZİM TARAFTARA EL KOL HAREKETİ YAPAN BİR ADAMI SİTEMİYORUM BU KULÜPTEN EKMEK YEMİ,Ş VE TARAFTARA ANKARADA KOL HAREKETİ ÇEKMİŞ BNİRİNİ İSTEMİYORUM OKE YORUMLARINI KENDİNE SAKLA |
Samet icin OKKALI BIR IMZA DA BENDEN!!! |
Bu takımın ilacı öz evladımız Samettir. Sameti istemeyenler varın gidin o zaman siz "inadına tigana"nızın yeni anlaşacağı takımı tutun. Beşiktaş sizin babanızın malımı be. Samet Aybaba sizden 10 kat daha üstün Beşiktaşlıdır.Siz Sameti istemiyorsanız Biz de istiyoruz. Siz madem Sameti istemiyorsunuz varın gidin "inadına tigana"nızın peşine takılın madem sizin için önce Beşiktaş gelmiyor. Beşiktaş tan elinizi ayğınızı çekin o zaman. |
Alıntı:
|
SAHKARTAL BU YETKİ SENDE YOK BEN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞLIYIM ÖLÜRÜM BEŞİKTAŞTAN VAGEÇMEM SENİN GİBİLERDE VAZGEÇİREMEZ ZATEN BEN DOĞDUGUMDA BEŞİKTAŞLIYDIM ÖLDÜĞÜMDEDE BEŞİKTAŞLI ÖLECEĞİM SAMET AYBABA GİBİ TARAFTARA EL KOL HAREKETİ CEKENE FENER MAÇLARINA YTAN BEŞİKTAŞA MAÇLARINA CANARVAR GİBİ TAKIM ÇIKARNA BİR ADAM İSTEMİYORUM ÖNCE KARAKTERLİ OLSUN BENİM İÇİN..2.si eğer samet kendini fatih terim gigi geliştirirse iyi bir antrenörün yanında geliştirirse jose mourinho gibi bir sistem öğrenirse ancak o zaman gelsin o zaman kabul ama suadna ne basının karşısında durabilri nede başarılaı olabilir fatih terim jupterwallden çok şey öğrendi ve başarıya taşıdı takımını mourinhoda barcelonada tercümanlık yaptı bişeyler öğrendi her önüne gelen büyük takım çalıştıramz işte ziya doğan aykut kocaman örnekleri rıdvan dilemn örnekleri rıza çalımbay örnekler 2 maç kaznaınca havaya giriyorlar burası anadolu takımı değil önce kendilerini geliştirsinler sonra afım yok gelsinler ama suanda samet but akıma hiç bir şey veremezzzz çünkü burası ankara spor değil uburqaası beşiktaş teknik direktörlükde bilgi işi hekes öyle olamaz ama bizde futbolu bırakan herkes teknik direkötr oluyor işte sonuçlarıda ortada SANA SON SÖZÜM KİMSENİN BEŞİKTAŞLILIGINI YARGILAMAYA HAKKIN YOK EMİN OL SENDEN DAHA FAZLA BEŞİTKAŞLI OLANLARDA VARDIR oyurmlarını kendine sakla arkadaşım bu basın karşısında sametde ezilmesin !!! |
polemiğe girmeyi sevmiyorum helede bu kişi Beşiktaşlı ise. Ali tandoğan İbrahim üzülmezin burnunu kırdı. ama Beşiktaşa geldi onu da bağrımıza bastık. Nobre fenerdeyken hiç sevmezdik Beşiktaşımıza geldi onuda bağrımıza bastık. Lucescu g.saraydayken hem fenere hem Beşiktaşa laf atmıştı.100. yılımızda bizi şampiyon yaptı sevgilimiz luce oldu. Sergen Beşiktaştan uçtu gitti. tilki misali gezdi takım takım. fenere gittiğinde aynen şunu dedi: Ben küçükken fenerliydim. sonra geri döndü tilki misali kürkçü dükkanına 100. yılımızda en fazla o emek harcadı. geçmişteki tüm hatalarına sünger çektik. hala o bizim gözağrımız.Nevzat Demiri camiada seven yoktu. Adam Beşiktaşa e kadar parasını harcadı. adamın kıymeti sonradan anlaşıldı.ÖRNEKLER BÖYLE DEVAM EDER GİDER. Allah büyüktür. gün gelecek Samet Hocanın kıymeti de elbet anlaşılacak. Tıpkı trabzonu yerden ayağa kaldırıp gittiğnde ise çöküşün başladığında Tüm trabzonluların Sametin değerini sonradan anladığı gibi. Bütün bunları neden yazdım. şunun için. bu adam Beşiktaşın öz evladı.Beşiktaşta görev alıp gerçekten Beşiktaş camiasına zaferler yaşatmak istiyor.Böyle bir adama kin duymak. O bazı arkadaşlarımıza hiç yakışmıyor. İnşAllah bu söylediklerimin kıymetini bu arkadaşlarımız da anlarlar. |
samet aybaba evladımızdır ancak Beşiktaş'a hırslı ve avrupayı çok iyi bilen bir hoca gerek. ben bunun için samet aybaba'nın yanlış tercih olacağını düşünüyorum. kesinlikle bizi yendiğinden dolayı değil. Bence Avrupa olarak düşüncesinin çok iyi olduğunu sanmıyorum. Ülkemizde genelde küme düşmemek ve orta sıralarda olmak için antrenörlük yapan çok insan var ama bakın Ertuğrul'a adam ısrarla şampiyon olacağız ve avrupada büyük başarılar hedefliyoruz diyor. bize böyle adam lazım. |
Alıntı:
bu alltaki haberde kapak olsun ne diyim. yok gelmiyorlar artık abicim gidenler hem başarısız hemde kötülüye kötülüye kimseyi gelmez ettiler ama biz halen onların kıçında dolanıyoruz. türkiyede bjk aşkı ile yanan tutuşan hocalarımız varken. Demirören eli boş döndü Beşiktaş'ta teknik direktör arayışlarını büyük bir gizlilik içinde ve tek başına sürdüren Başkan Yıldırım Demirören'in yine olumlu bir sonuç alamadan dün gece yurt dışından döndüğü öğrenildi. LİG TV'nin haberine göre sabah saatlerinde bazı yöneticilerle bir araya gelen Demirören'in gelişme olmadığı gerekçesiyle bu akşamki yönetim kurulu toplantısını iptal ettiği ve arayışlarını sürdürmek için tekrar yurt dışına gitme kararı verdiği belirtildi. Demirören'in İsveçli Erikkson, Brezilyalı Luxemburgo ile Arjantinli Cuper ve Passarella'nın menajerleriyle görüştüğü, ancak girişimlerin sonuç vermediği ifade edildi. Yaptığı görüşmelere rağmen Mircea Lucescu'yu istediği ileri sürülen Demirören'in Rumen hocanın çalıştırdığı Shaktar Donetsk'in lig ve kupa maçlarının bitmesini beklediği bildirildi. Ukrayna ligi 17 Haziran'da sona eriyor. iki sene önce kovduğumuz adama ne muhtaçlığımız varsa artık bekleyin. tren kacmazsa iyidir. |
Beşiktaş için gecesini gündüzüne katacak adam lazım bize , morinho deil aybaba lazım!!! gidecem istanbula imze verecem sırf burada yazılanlardan dolayı.... |
Alıntı:
AYNEN KATILIYORUMMMMM EĞER YERLİ OLACAKSA SAMET AYBABA DİYORUMMMM |
walla kusura bakmayın arkadaşlar ama isterseniz 5 milyon tane imza toplayın yinede sameti beşiktaşa getiremezsiniz.çünkü biz cumartesi gecesi YÖNETİM SAMETİ İSTEMİYORUZ diye bağırdık.olay bitmiştir.!!! |
bakalım sonuç ne oalcak arkadaşlar eleştirilerinizi seviyeli yapın FİKİRLERE ÖZGÜRLÜK TANIYIN tekrar chatbox sıkıntısı yaşamayalım bakın kitlendi cezalandırıldık bir daha olmaması için birbirimize düzgün davranalım ve fikirlere saygı duyalım herkesişn fikri uyuşacak diye bir kural yoktur |
ya luce yi niye istiyoruz biz hala yaa...Nasıl ayrıldığını unuttuk mu?11 puandan şampiyonluk verdiğimiz günleri unuttuk mu? DAha ne luce si yaa tamam güzel günelerimiz oldu ama gidişi beterdi...Ben le guen diorum yerli olacaksa da samet aybaba ilk tercihimiz olmalıdır diorum... |
iyi bu maçta da biz bağıracaz samet aybaba sen bizim herşeyimizsin diye... her şey bitecek o zaman ... |
Alıntı:
YÖNETİM SAMETİ İSTEMİYORUZ diye Bağırmanızda Çok Yanlış O Beşiktaşın Evladı Dışlayamassın !! ve Stad'da YÖNETİM SAMET'i İstemiyoruz Diye Tempo Tutamazsın ! Samet AYbaba Beşiktaşa Yılllarını vermiş Durup Dururken Taraftarın Bu Tepkisi Ona Ne KAdar Koymuştur Bi Düşün istersen ? |
Ayrıca Yerli Teknik Hoca Olacaksa : Ertuğrul Sağlam İle Anlaşıldı.. Samet Aybaba Defteride Kapandı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya ben galiba bazı şeyleri kaçırmışım. gerçekten samet ne yaptı biri bana anlatabilirmi.ben bilmediğim için beşiktaşa uyacağını düşünüyorum. ertuğrul henüz çok genç bir teknik direktör. benden de bir imza |
| Türkiye`de Saat: 15:07 . |