![]() |
kolot sinanıda al defol git fenere çalışmaktan başka birsey yaptığınız yok azizenin uşagısın sende sinanda zamanındaki şampiyonluğuda sinan denilen sahıs sattı luceyi dinleyin bakın neler diyo |
bir işi eline yüzüne bulaştırmadan yapamayacakmı ya bu yönetim. |
ey yönetim verin artık kararınızı. beklemek camiamızı dahada gerecek. verin kararınızı göreve başlasın yeni hocamız. |
kolot´da herseye karisiyor. kendini baskan san ediyor herhalde |
Celal Kolot Bu Yönetimden Derhal Cıkarılmalıdır Beşiktaş'a Yakışmayan Tavırları Demeçleri Yeter Artık !! Ertuğrul Diyorsa Başkan Sen Ertuğrulamı Kaldık Diye Konuşamassın Kardeşim Al Ceketini Cık Git O Zaman ! |
Allah hakkımızda hayırlısını versin ya. Bir an önce bitsede şu iş rahatlasak. |
bunlar şimdi banko sameti gerirler OF OFOFOF |
Rezalet, skandal. Başkan denilen kişi yöneticilerine söz geçiremiyorsa başkan olarak durmasının ne önemi var. Bırakın ben yöneteyim daha iyi. Eğer haber gerçek ise. Beşiktaş kulübü adına bir skandaldır. Çay ocağı yönetmiyorsunuz ki, 104 yıllık Beşiktaş'ı yönetiyorsunuz. Kulübü bu beceriksizlere bırakanlara ve susanlara yazıklar olsun. |
yerli olacaksa ertuğrul sağlam olsun.. |
ERTUĞRUL SAĞLAMDAN KESİN OLARAK VAZGEÇİLDİ yıldırım demirörenin 2+1 anlaşmaya vardığı ve iki tarafın da doğruladığı bu gelişme bugün yönetim kurulunda oylandı. başta kolot un karşı çıktığı ve 6 tane yöneticinin o gelirse biz yokuz restinin gerçekleştiği toplantı sonrası ertuğrul sağlam dan vazgeçildi |
Türkiye`de Saat: 02:43 . |