![]() |
isabet olmuş.... |
Nerde Başkanda O Yürek !! Gidene Dur Demeyiz Diyecek Yürek Yok Yönetici Kıtlıgı Sanki Onların Yapamadıkları İşleri Kat Kat Daha İyi yapacak Bi Dolu Adam Var.. |
ya ne oluyor bu kolota osaman kendi calistirsin takimi ERTUĞRUL SAĞLAMDAN daha iyisini bulacaklar ya |
Kolot zaten Beşiktaşa yakışmayan bi yönetici yok Gökhan Zanla tarışır yok abuk subuk konuşur.Yazık olmuş karardan caymaları nşallah kovdukları lucescuyu tekrardan getirmzler=((( |
neler oluyor nalamıyorum.1 ay sonra sezon açılacak.temmuz ayında şampiyonları ligi önleme maçı var.ama hala hoca belli değil.bakalım bunun sonu nasıl bitecek. |
Alıntı:
|
Ya bu yönetim ne kadar basiretsiz. hergün yeni bir olay. gün günü tutmuyor. bir hoca kararı vermediler. |
bence isabet olmus ertugrul daha dunku cocuk biz ne kadar balık hafızalı bi milletiz ya rıza geldiginde iste denizliyi uefada sole oynattı bole iyi hoca adamı nasıl gondericegimiz sasırdık bunlar daha pişmemis hocalar ertugrulun mazisi ne 2 sene samsunu calıstırdı noldu kayseri de elde ettigi basarılar aldatmasın kimseyi he ertugrul 8-10 sene calısır antronorlugun her turlu tozunu yutar o zaman olur |
Yazıklar olsun! Kepaze yönetim. Sonunda Ertuğrul'u da harcadılar.. |
bakalım ne olcak büyük ihtimalle yabancı olcak zaten |
Türkiye`de Saat: 02:42 . |