![]() |
Bu kadarda yalan olmaz be kardeşim |
yalan haber ya |
YAZILAR OLSUN YAAA MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE NELERLE UĞRAŞIYORLAR |
31.05.2007 ***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S.'NDEN GELEN YAZI: SIRKETIMIZ TEKNIK DIREKTOR ERTUGRUL SAGLAM ILE GORUSMELERE BASLAMISTIR. ***BJKAS* IMKB BÜLTEN |
Ertugrul Saglamla görüşmelerin başladıgı borsaya bildirildi...! Beşiktaş Borsa'ya bildirdi: Ertuğrul Sağlam ile görüşmelere başlandı Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşmeler yapıldığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den İMKB’ye yapılan açıklamada, "Şirketimiz teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşmelere başlamıştır" denildi. |
hayırı olsun |
aynı haberi 2 kez vermeyin lütfen locked |
Ertuğrul Sağlam ın açıklanmaması taktik mi? internetteki spor haberleri yayınlayan sitelere baktım Ertuğrul hocanın imzaladığını okudum aksini göremedim Kolotunda haberleri yalanladığını okudum bence bu bir yanıltma en başından istemezdi Mehmet ve Gökhan transferleriniyle beraber açıklayıp şov yapacaklar bence öyle olmasıda temennimdir.Ayrıca Runje gibi önce gideceğini açıklayıp sonra gitmiyorum diyen oyuncu istemiyorum BEŞİKTAŞ kalesinde Türk kaleci görmek istiyorum Hakan biçilmiş kaftan vede 28den yaşı büyük yabancı istemiyorum (hippya) gibi ne verebilirler çok ender katkısıı olan |
sonuna kadar haklısın hocam ama bence ertuğrul beşiktaşı kaldıramaz. inşallah ben yanılıyorumdur |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:55 . |