![]() |
her zaman olduğu gibi t.d. ye sonuna kadar destek veriyorum ertuğrul başımıza gelebilecek en iyi yerli antrenördür aslında yabancı olmasından yana olsam da ertuğrul un çok yanlış bir tercih olduğunu da düşünmüyorum her şeyin hayırlısı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnşallah Ertuğrul başarılarıyla adını Beşiktaş tarihine altın harfleriyle yazdırır ve bizim ona olan saygımız,hayranlığımız hep devam eder. |
Yönetim doğru bi karar verdi ama umarım rıza olayı gibi olmaz arkasında dururlar |
adama zico dan 100 bin euro daha fazla para vermişiz inşallah başarılı olur |
Birazda Ertugrul para kazansın hep yabancılarmı alıcak para yatarak...İndirsin primlerle birlikte 2.5 ml euro yu sonra başarı gelir zaten merak etmeyin :) Yönetim işi biliyo.Yabancı ünlü bi T.D gelseydi yıldız isticekti ama Ertugrul masum cocuk ne alırlarsa oynatır.Bak Tello ya hemen bana uyar dedi.Celo alır kafasına göre Ertugrulda oynatır nolcak amaç zaten yöneticileri eğlendirmek...Biz Manager 2008 i bekliyoruz yöneticilerde 2008 sezonunu Beşiktaşta onların oyunu nede olsa... |
ertugrulu seweriz ama o bu yükü kaldırabilir miki pek sanmam bide sampıonlar ligi varki bilemicem artık bnce yabancı teknik adam daa ii olurdu ama o da ii olur inş |
Allah yardımcısı olsun Ertuğrul Sağlam'ın. İnanıyorum ki Beşiktaş'ta başarılı olacaktır. Yıpratmaya çalışanlar da olacaktır.. Sonuna kadar destek olmamız gerekiyor. O bu ülkenin, Beşiktaş'ın evladı. |
ı love u luce... |
Türkiye`de Saat: 02:42 . |