![]() |
bence ertugrul simdi gelmemelıydı... daha bi kac senesi vardi... ayrıca topuzu da getirmesi gerekir... |
hayirli olsun öncelikle...umarim iki kötü mac sonra istifaya cagrilmaz......umarim bizimle istikrari yakalar |
Besiktas´in yeni hocasi Ertuğrul Sağlam!! Yıllık 1 milyon YTL Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam oldu. Başkan Yıldırım Demirören, yabancı hoca adaylarının yüksek maliyeti nedeni ile Mustafa Denizli, Samet Aybaba ve Ertuğrul Sağlam ile görüşüp, son olarak eski futbolcuları Sağlam’la anlaştıklarını açıkladı. 2+1 yıllık sözleşme imzalanan genç teknik adama yıllık 1 milyon YTL ücret verileceği belirtildi. Sağlam’ın parasının, Delgado için de sponsor olan Ülker Grubu tarafından karşılanacağı kaydedildi. Sağlam Kartal`a hayırlı olsun / Beşiktaş Spor Haberleri / Fanatik Ne diyelim,hayirli olsun, ama Riza Calimbay gibi olmasin:)! Umarim Yabanci oyunculari idare edebilir,niyeyse yerli hocalar yabanci oyuncularla problem yasiyorlar!! Inadina Tigana out,ölmüne kadar Ertugrul in!!!;) |
süper kardeş ertuğrul sağlam eski BEŞİKTAŞI geri getirecek herkez bundan emin olsun |
Allahın izniyle başarılı olamsını istiyorum |
Valla arkadaşlar inşallah iyi olur ama daha öncede hep söyledim Ertuğrul çok iyi ama biraz daha erken onun için... İnşallah Rıza gibi olmaz... |
hayırlı olsun, inşallah harcamazlar ertuğrul'u |
Ben Samet Aybaba yı istiyordum ancak Ertuğrul hocayada saygı duyuyorum.İnşAllah başarılı olur. |
yanlış bi seçim avrupa tecrübesi az basarılı olacagını düşünmüyorum inşalllah yanılrıırmm.. |
şampiyonlar liginde acemi bi hoca ile napabilrizki? |
Türkiye`de Saat: 02:35 . |