![]() |
bu verilen numarayı aradıgımızda yetkililerden kim cıkacak |
Seçmeleri düzenleyen kişiler altyapı sorumluları. Onlardan biriyle görüşebilirsin aradığında. "Seçmelerle ilgili bilgi almak için Altyapı sorumlularından herhangi birisi ile görüşmek istiyorum" dersen yardımcı olacaklardır. Şimdiden iyi şanslar :) |
ya bu spor salonu nerede hangi semt adresini vere bilirmisiniz |
Fulya'da yer alıyor. Adresi bu şekilde buldum ama ulaşımını daha detaylı olarak İstanbul'lu arkadaşlar açıklarsa iyi olur. Adres: : Emirhan Caddesi, Çitlenbik Otobüs Durağı arkası Dikilitaş/Fulya Telefon: : 0 212 261 63 19 |
saol bilgiler için ben 1993yüm 180 im dedim sence kısamı nasıl?? |
Önemli olan oyunun. Zaten orda sizlere tanınacak süre yaklaşık 40 dk falan. Elinden geleni yapmalısın, kısa olman birşeyi değiştirmez yani oynadığın pozisyona bağlı o. Birinci ligde oynayan senden kısalar da mevcut bunu unutma :) Kendine güvenmen yeterli, şansını iyi kullan ve kaçırma bu fırsatı. |
BENDE OYNADIM ARKADASLAR 195 BOY 95 KILO 1988 DOGUM TARIHI OLMAZ BUYUK IHTIMAL |
orda ne hareketler yaptırıolar anlatırmısın cunkü süre cokkk kısa yaklasık kac kisi müracat edio? |
yaw arkadaslar ben de 1993 doğumluyum ve boyum 1,87 88 felan secmelerın tam tarıhını bıleniniz warsa yazarsanız sevınırım yalnız acıl olursa daha ıyı olur tesekkurler:d:d:d xd |
beyler basketbol seçmlerinde ne yaptırıyorlarr söylerseniz sevinirimm :D 1994 boyum 1,80 süleyman seba ya gidip de seçmelere kayıt ola biliyormuyuzz _? veya telefonla l |
Türkiye`de Saat: 06:38 . |