![]() |
ben gelecekten hiç umutlu değilim yeni transferler çok kötü şuan uyum süreçlerini çabuk atlatmalılar pazar günü işimiz çok zor |
daha ilk maç,hemen karamsarlığa kapılmayalım.bence ikinci maç daha iyi olacak.ama yine de iş bitirici bir golcüye ihtiyacımız var. |
Hello my dear friends! You promised me 5-0, as I remember? Where is it?:D I think it is very good result for my team, anâ I am very proud of my team! See you tomorrow! |
tabi ilk maç için fazla karamsar konuşuyorum ama 4 günde bu takıma sihirli değnek dokunmaz bide bu maçın yorgunluğu. |
Alıntı:
we will win in your stadium with 4 or 5 goals ;) kuchuk is very dangerous player |
yine rezalte bi oyun.. tek sevindiğim şey ..serdar özkan |
adamlara 5 atsak yeter mi diodunuz gelmiş dalga geçiolar... |
Alıntı:
|
Kötü bir sonuç. Maalesef bazı sornlar hala devam ediyor. Defans çok hata yapıyor. Forvet ihtiyacını umarım yönetimdeki efendiler de görmüştür. Yoksa sonları yakın. |
bu turu öyle ya da böyle geçeriz, rakip çok pis oynadı, takımımız tam olarak hazır değil, bu belli ama bazı şeyleri doğal karşılıyorum, daha iyi olacağımıza eminim, en önemlisi ertuğrul sağlam önemli bir atılım yaptı ve bana göre ilk maçtan serdar özkan gibi bir adamın farkına varmamızı sağladı, bunlar iyi belirtiler, umutsuzluğa hiç gerek yok, herşey iyi olacak... |
Türkiye`de Saat: 17:19 . |