![]() |
drtzhh gtzjm mn kartal gol gol gol |
dfsd vdsfgtr |
şans verilse kendini göstercek belki ama riske atılcak zamanda da değiliz,bence daha iyi transfer yapılabilirdi |
BEN TAkımımız adına bu sezon Hiquain den hiç bi verim almadıgımızı düşünüyoruMmm..Ki oynadıgı zaman içinde gösterdigi performansıda belli |
arkadaşlar bence hıguene şans verılse bıle beğenmezdık çunku forvet ozellığı fazla yok ama ben hıguenı takdır edıyorum mucadele verdı fazlasıyla hıç kusmeden gırdığı zaman katkı sağladı bıze |
higu seni kiraya bi göndersen sonradan açılırsın sen ama 1 sene kiralık gitmen gerek |
Bencede,Higuain iyi ve kaliteli bir futbolcu.Ama ne yazık ki,fazla şans bulmuyor.Göreceksiniz, 3-4 maç üst üste ilk 11'de maça başlasa,kendisini gösterecektir,ben buna eminim..Yönetim,Higuain'i asla göndermemeli.Eğer,giderse o da,aynı Ribery gibi harikalar yaratır ve bizde başımızı duvarlara vururuz... |
SÜREKLİ OYNAYABİLSE BENCE BİŞEYLER YAPABİLİR. |
bu adamı kazanmak lazım ii bir forvet bence yetenekli bi oyuncu bizim eski oyuncumuz ve türkiyenin en hızlı oyuncusu gösterilen sertan bile demiştir bu adam benden daha hızlı die bence ii bi oyuncu |
Boşwerin gitti artık.Zaten takıma katkı sağlamıyordu. |
Türkiye`de Saat: 00:35 . |