![]() |
Ertuğlul hoca madem higuain bukadar iyiydide neden oynatmadın ozaman önceki maçlarda.Ozaman yine sen hatalısın.Dün sahada beşiktaş adına birşeyler yapmaya çalışan,savaşan,mücadele eden tek higuain vardı.Ne yazık ki liverpoola karşı 8 tane yiyenler ruhsuz gibi sahada dolaşırken suçu günahı olmayan higuain heryere koşuyordu.Vay bea hale bak. |
bence tutunamaz takıma sevmiyorum bu adamı pasları hatalı |
Alıntı:
ortada tutunulacak bi takım kalmadıki kardeş..pasları hatalı olsaydı golün asistini yapamazdı..sen adamı sezon başından beri kulübede beklet en kritik maçta oyuna koy adamdan güzellik bekle..yine en büyük güzelliği o yaptı dün akşam..kulübede bile otururken anlamış savaşması gerektiğini beşiktaşlı futbolcuyum ben diyen adamdan bile çok çalıştı ..sürekli ilk 11 de çıkarsa daha yararlı olur..oyunu hızlandırıyo top istiyo adam kaçırıyo markajdan kaçıyo bir tek paslarda sıkıntı yaşıyo bunun içinde adamı eleştiremezsin ondan önce çok şeyler var takımda düzelmesi gereken.. |
arkadaşlar hıguen nasıldı arkadaşlar sivas maçında higuene hayran kaldım bu adam ne futbolcuymuş be ne holosko ne mehmet yıldız hıguen daha genç bu adama şans verirlerse bir bobo klasiği daha yaşarız 2 yıl sonra bu adama 10 milyon euroya satarız |
Valla adam 2 maç az kıpırdandı hücumda takıma çok katkı sağladı. Bence iyi bir oyuncu şans bulursa. |
higuain çok ii oyuncuu bence öncelikle şunu bilmeliyiz(nobre ondan dahamı ii iiyse ii olan yönüü?) |
inşallah dahada iyi olur sivas maçında göze çarpan bobonun dışındaki tek isim |
boboyla beraber ilerde iyi işler yapar nobreden iyi |
90 dk oynıcak bu adam harbi sağlam koşuyo |
DAHA FAZLA SÜRE HER NE KADAR KÜÇÜK KARDEŞİ GONZALO HIGUAIN İN GÖLGESİNDE KALMIŞ OLSA DA KENDİSİNE İNANDIĞIM BİR OYUNCU BENCE HIGUAIN DE Kİ, BAŞ GÖSTEREN SIKINTI YETERİ KADAR SÜRE ALMAMASI. HIGUAIN E DAHA FAZLA ŞANS TANINIRSA KESİNLİKLE BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM FORVETTE BOBO İLE UYUM YAKALARSA VARIN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.:ciao: |
Türkiye`de Saat: 13:34 . |