![]() |
Sonuna kadar burdayım 35. Avrupa Basketbol Şampiyonası´nda İtalya´ya yenilerek çeyrek finale çıkma şansını kaybeden (A) Milli Basketbol Takımı´nın Antrenörü Bogdan Tanjeviç, geleceğiyle ilgili olarak ´´Benim için sözleşmem devam ediyor, sonuna kadar buradayım´´ dedi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tanjeviç, maça çok iyi başlamalarına rağmen 2. periyottan itibaren savunmada yetersiz kaldıklarını söyledi. Tanjeviç, ayrıca gösterdiği başarılı performanstan dolayı da Hidayet Türkoğlu´nu kutladı. Hidayet ise ´´İyi başladık ama kötü bitirdik´´ ifadesini kullanırken, takım olarak iyi bir performans sergilediklerini ancak sonucu getiremeyip elendiklerini söyledi. A.A. |
b*ku yedik :D:D |
hayırlısı...ben bu saatten soora durmsı taraftarı deilim amaa...... |
Yahu git bizi rahat bırak. Oyunu okuyamıyosun bile. Senin yaptığın hocalığı Zekeriya Beyaz da yapar.. |
Elimizde o kadar Türk hoca varken neden bir sırp milli takımın başında????? |
ya gitmez tabi...çok ta önemli değil TÜRK MİLLİ TAKIMI nın başarısı onun için o alacağı paraya bakar niye gitsinki...ayrıca başarısızlığı kabullenebilecek karakterde old.zannetmiyrm... |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar bunların niye tanjeviçi kovmuyor biliyormusunuz?Eğer adamı kovarlarsa çk yüksek bir miktarda tazminat ödemek zorundalar federasyonunda eli kolu bağlı kalıyor |
o memoyu bitiredi ama memo onu bitirdi işte cok ugrastı gecen sene bitirmek için onu ama ne oldum degil ne olacagım demeli tanjevic |
bence kalması en doğru karar. |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |