![]() |
durun beyler noluyor ya hocalığı kötü filan daha sezonun başı kaybedilmiş bişey yok ertuğrul hoca doğruyu bulacaktır elbet |
Ben sana katılmıyorum kardeşim,bence Ertuğrul hoca iyi bir antrönör. Beşiktaş ta gol sıkıntısını çözmesi lazım devamı çok kral gelecek diye düşünüyorum. |
ertuğrul hoca için kötü teknik direktör diyen kişi ya futbolu hiç bilmiyor yada hiç seyretmedi arkadaş bi defa da olsun sabredin bakalım ya sabredin bence hocaya sımsıkı sarılmalıyız.istikrar işte o zaman gelecektir.ama 2maçta bu adam kötü gitsin dersek bu olmaz ben sonuna kadar arkasındayım hocamızın. |
2000 yılında Serdar Bilgili yönetiminin ilk transfer adımlarından biri olarak Samsunsporlu Erman Güraçar’la takas edildi. Beşiktaş'tan gönderilmesinin yönetimin bir takım hesaplarının yattığını iddia etti: "Kimseye kırgın değilim ama ben çok vefalı davrandım. Vefa göremedim. Ne formamı yere attım, ne adam dövdüm, Beşiktaş'ın prensiplerine bağlı, camiaya yakışır bir oyuncu oldum. Kimse ile bir sorunum yok." adam gibi adam bence inş bu adamın kıymetini biliriz.... |
süperrr..... |
erturul abii gurur duyuyorum seninleee. |
Adam gibi Adam Ertuğrul Sağlam... Allah hem senin hem de bizlerin yüzünü kara çıkartmasın.inşallah daha iyi olacaksın hocam. |
ilk baştaki yorumlara çok şaşırdım ertuğrul hocanın elinde ne adriano var ne de ibrahimoviç tabiki sezon başında transfer hataları yapıldı ama hocamız doğru yoldadır bu yüzdende sezon sonu şampiyonluk kupasını hocamızın ellerinde gören arkadaşlar işte o zaman ertuğrul hocama inanacaklardır...ŞAMPİYON OLACAĞIZ!!! |
başarı ?? |
Ertugrul hocam arkandayız.Basarılısın ve basarını devamını beklıyoruz |
Türkiye`de Saat: 11:06 . |