![]() |
cisse ye faul yapılır vermez nobreye yapılır vermez en sonunda çıldırttı futbolcuları adam son dakika nobrenin suratına tekme atıyor sadece sarı kart bu hkemlerle işimiz çok zor |
Alıntı:
|
nobre nin pozisyonunda ben olsam adama weririm kırmızıyı gönderirim soyunma odasına sonr tekrar çağırır tekrar weririm kırmızıyı ve bu hareketi 3- 5 kere yaparım yine de tatmin olmam....insan görünümlü deve |
ertuğrul hocanın her maç farklı kadro kurması iyi oynamamızı engelliyor her hafta aynı kadroyla çık maçlara hoca adamlar birbirine alışsın ilk yarıda skoru 2-0 a 3-0 taşı sonra kimi dinlendireceksen dinlendir ama nolur maçlara delgadoyla başla isterse kötü oynasın farketmez bu takımız vazgeçilmezi odur |
Allah Belanızı Versin Hepiniz Beşiktaş Düşmanısınız Bu Federasyonun En İyi Hakeminin ....! Şampiyon Olmamız Engellenemez!!!! |
hakeme olan öfkem hala geçmedi ya bu ne rezilliktir her hafta böyle olacaksa çıldırırız herhalde |
korayın pozisyonunu avantaja bıraktı sonra kartı gösterdi 5 saniye önce denizlili oyuncu nobreye aynı hareketi yaptı avantaja bıraktı sonra sarı kart yok çıldırttı resmen hakem |
Ahh ne olucak bilmiyorum ki |
maçın en güzel yanıda taraftardı hele o yağmurlu bir günde görmüştüm seni diye başlayan tezahurat yokmu böyle bişey olamaz ya... dünyanın en iyi taraftarı beşiktaşta |
Valla Bu Böyle Cidden Gitmez Birilerinin Bişey Yapması Lazım İyiki Stadda Değildim Kesin Dalmıştım Yunus Yıldırım Denen Hakem Bozmasına.. Pozisyonların hepsi Gözümün Önüne Geldikce Çıldırıyorum Bu Kadar Bariz Taraf Tutulmaz.. |
Türkiye`de Saat: 12:26 . |