![]() |
Beşiktaşımız - F.C Porto (Beşiktaşımız ile F.C. Porto arasındaki Şampiyonlar Liği maçı yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz...) |
Bu maçın önemi çok çok arttı. Mutlak kazanmamız lazım. değilse bu iş burada biter. |
konusmucam hep alıcaz diyorum yine hayal krıklıgına ugruyorum moralim cok bozuk ve bence artık 2 olamayız.!! |
Bozma moralini sercan bizim yerimiz Uefa inşallah oraya bari gideriz. |
bitik bi takımız ölemüşüz ama ağlayanımız yok :( |
bu kadar karamsar olmayın yaa. Bu takımlar tecrübe bakımından bizden üstün. bizde bir çok oyuncu daha süperliği bile 1 ay önce gördü. Tecrübe böyle böyle kazanılarcak. |
ne diosun abi ya bitti diyorum artık bi maçlık degil bu 6 haftadır bi futbol mu oynadık artık kendimizi kandırmıyalım en iyi ihtimal uefaya gideriz... Artık gerçekleri görün ezikler gibi kendimizi finalde görmeyelelim elimizden bu gelio işte..! |
arkadaşlar karamsar olmayın ya daha durun porto liverpool berabere bitti biz yenersek porto yu 2 . oluyoruz bunun için daha çok erken |
bu futbolnan,bu yabancilarla,zor!! Porto marsilyadan cok daha iyi fulbol oynuyor!!Bizm türk gencler tecrübesiz,yabancilarimiz 2.sinif oyuncu....... |
korkuyorum |
Türkiye`de Saat: 14:03 . |