![]() |
ya arkadasım bırak git allah askına bu takım total 4 puan alsın gelsin gidip fenerliler öpücem bea yeter ! |
Ne söylenir ki....:(:( |
yencekler dedik herkes kızdı bize burda.hersey ortada. |
herşey bitmiştr şuan lig de avrupada herşey patlama yapmamz gereken maçta kıytırıktan iki pozisyon çarpsınlar yat kalkma şut atama saldırama adam gibi yeter ya haram olsun o aldıkları paralar haram.küfürbaz oldum sayelerinde.evimizde bir puanda alamıyrsak artık yuh bize yaa |
allah belanızı versin |
Liverpooldan 4 marsilyadan 3 portodan 3 Kardeş bu hayal bile degil ! İmkansızın ötesinde bir şey beraber bile kalsaydık Marsilya :6 porto:2 liv:1 bjk:1 Bu durumda 2 veya 3 olurduk ama şimdi herşey bitti Finish ! |
bu taraftar işi bilmor kardesim evindeki bir macda susucan cıt cıkarmıcan 90 dk oynıcak o haysiyetsiz topcular o saman belki akılları baslrına gelir !! |
yazıklar olsun allah belasını versin böle futbolcuları ulan yönetim senin allah dahada belanı versin şerefssiz adam yeter ulan git artık şu beşiktaştan yeter be hep ağlıcakmıyız be hep mi ağlıcaz |
YÖNETİM İSTİFA !!!!!!!! |
hepmi bizi bulur böyle goller ya.. kanser ettiler bizi be ömrümüzden 5 sene yedi bunlar.. |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |