![]() |
Mutlak 3 puan. |
ben yorum yapamayacaım walla marsilya maçında hep 3 puan alacaz diyip durdum yenildik bundan sonra böle demicem :) |
takımın futbolu sağolsun hepimizi korkak yaptı daha düne kadar ne kadar umutluydum ya inş.porto maçında umutlar tazelenir iyi bi futbolla... |
ümitsizim :( bu futbolla zor |
Alıntı:
|
portoyu liverpool karşısında izledim marsilyadan cok daha iyi takımlar ve de bizim yenmemiz şart cok zor mac olucak.. |
wala ne warsa seyıride var.bızım seyırcı ölüyü diriltir.artık takıma değil taraftara guveniyorum. |
arkadaşlar şu porto dan korkmayın ya ayrıca portonun forumu felan varmı varsa bizde girelim |
İnönünedeki ambians ölüyü bile diriltir.Bizimkilerde sonuna kadar mücadele ederler,savaşırlar başka çareleri yok çünkü.Yenermiyiz bilemem ama marsilya maçından çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum o maçta.Tabiiki taraftar sayesinde.Ama yensek bile gruptan çıkamayız biz bunu unutalım artık.İnönüde portoylan marsilyayı yenelim 3. olalım süperdir bence...Tabii ilk önce biz bi gol atalımda!!! |
cıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stadı baslarına yıkalım.seyırcıyle beraber inş 3 puanı alcas.bizsiz bişi yapamıolar. |
Türkiye`de Saat: 10:13 . |