![]() |
aynen bnde hocada gitsin yeter ki 5 yiyelim |
Onurları,gururları,şerefleri varsa çıkıp adam gibi oynayıp bu maçı alırlar.Ama yoksa kendileri bilir biz ruhsuz topçulara ne yapçağımızı çok iyi biliriz.Biz yoksak onlar bir hiçtir bunu biliyorlardır herhal...Bu maçı ona göre oynayacaklardır.Aynı eziklerin intere oynadığı gibi.Aslında bu rezil cincon mağlubiyeetinden sonra portodan fark yememiz gerekir ama yinede güveniyorum işte.Bakalım futbolcularımızın kişilikleri nasılmış??? |
başlamış yine "gitsin"ler... |
hoca kadar takımda da suc war hiç birinde ruh yok warsa yoksa prim para .... hatırlıyorsunuzdur pascal giderken bu akımda bir daha oynamak için kolumu bile veririm dedi bu takımdakiler (bu mac için tello hariç ) alın terini bile vermiyorlar |
ben ertuğrul sağlam gitsin denileceğini biliyordum da bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmemiştim, demekki yıldan yıla gelişiyoruz...:D |
luce ... ondan sonra teknik adam gelmedi takıma ahh be luce geri gelebilsen keske.. |
Benım bi arkadaşım war Bana ertugrul 7 haftadan sonra istifa sesi cıkıcak demişti. ben ona baya kufur etmiştim şimdi özür diliyorum.. gerçekten zevk yok artık bu takımda |
bu anlayısla cok zro evımızde portoyu yenemezsek uefada olmaz acıkca sölüyorum . .. mutlk 3 puan olmazsa olmaz... |
nasıl da hocaya istifa diyorsunuz futbolcu top oynamıyor kardeşim birinizde çıkıp desin ki yenildik ama hocamız takımımızın başında inş..bi daha ki maç daha iyi olur bizim başımıza ne geldiyse sabredememekten geldi.kim gelecek söyleyin bakalım çok bilmişler söyleyin hadi bakalım ertuğğrul gitti kim gelcek takım başarılı olacak mı nasıl düşünüyosunuz böle ya.şampiyonlar liginde oynayan bi takımız biz kardeşim çaykur rize gibi takım değiliz.3maç oynama istifa et sonra başkası gelsin.beşiktaş tan bahsediyorsunuz herşede hemen galyana gelmeyin.hocamız başarılı olacaktır destek verin.ayıplıyorum. |
abi takımı 7 defansla oynatan hoca deilmi oyuncular napsın yapma gözünü sevem |
Türkiye`de Saat: 16:01 . |