![]() |
Alıntı:
|
ertuğrul sağlam'a gitsin diyenlere sesleniyorum: sağlığınız açısından hemen pc'nizi kapatıp yatın, uyuyun, sakinleşin biraz...:D sıkılmadınız mı artık teknik adamları göndermekten yaw, ben sıkıldım mesela...:D ayrıca defans top kullanamayan "kazmalardan" oluşuyorsa teknik adam ne yapsın, iş savunmadan oyun kurmakta biter, ne yazık ki en çok kızdığımız adam olan i.üzülmez milli takımın banko sol beki, VAH TÜRKİYEM...:D |
eğerki böle giderse zor biraz |
bak bu takım luce nin elinde olsa veya onun ayarında bi teknik adamın kesin şampiyon olurduk sen gese nin en ii adamları yokken onları yenemiyosan bide fark yemekden kurtuluyosan (ümitin mallıgı) kimde hata .. |
bu maç tam bi karnaval havasında olacak ve alacaz o kadar söliyim ben |
vallahi ben gruptan cikmayi birakinda ezikler gibi sifir puanla maclarimizi tamamlayip rezil olacagiz diyo korkuyorum bu futbolda onu gösteriyo insallah öyle olmaz |
yenemeyiz.kesinlikle bizden ne köy olur ne kasaba eğer toparlanmazlarsa bu anlaşyışla bi yere gidemeyiz biz |
bu maçı kesinlikle alıcaz buna eminim 1-0 veya 3-1 |
ben tahminlerimde yanılmam, bugünkü maçın skorunu da bilmiştim, buraya yazıyorum, porto'yu yeneceğiz, çok ağır konuşmayalım... |
bu maçıda yenilirlerse yazıklar olsun ne diyelirim ki !! |
Türkiye`de Saat: 18:21 . |