![]() |
Kartal az daha Aurelio'yu bitiriyordu! Beşiktaş, Fenerli Mehmet Aurelio'ya 3 yıl için 7.5 milyon euro önerdi. Transfer direkten döndü. Beşiktaş, Mayıs'ta sözleşmesi bitecek olan F.Bahçeli Aurelio'ya kanca attı. 30 yaşındaki Brezilyalı yıldıza 3 yıllığına 7.5 milyon euro teklif etti. Olayı duyan yönetim, Sambacının kontratını Ocak'ta uzatma kararı aldı. Beşiktaş kafayı Aurelio'ya taktı Siyah-Beyazlılar'ın Nobre'yi de devreye sokarak 3 yıl için 7.5 milyon euroluk müthiş bir teklif yaptığı, F.Bahçe'nin de bu nedenle Aurelio'yla hemen masaya oturma kararı aldığı öğrenildi. Sağlam da transferi çok istiyor Transferde sürekli Fenerbahçeli futbolcuların peşine düşen Beşiktaş, bu kez de Aurelio'ya kanca attı... Sezon başında M.Yozgatlı ve Rüştü'yü ikna eden alan Siyah-Beyazlı yöneticilerin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcuya menajerler aracılığıyla 3 yıl için 7.5 milyon euroluk çılgın bir teklif sunduğu belirtiliyor. Beşiktaş'ın Aurelio'yu ikna etmek için eski takım arkadaşı Nobre'yi de devreye soktukları öğrenilirken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu transferi çok istediği ifade ediliyor. Fener bu kez hata yapmayacak Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe yönetiminin de karşı atağa geçtiği belirtiliyor. Sezon başında yaptığı hataları tekrarlamak istemeyen Sarı-Lacivertliler'in Mayıs ayına kadar süresi olmasına rağmen Beşiktaş'ın teklifi nedeniyle Aurelio ile görüşmeleri Ocak'a çektiği gelen haberler arasında. Fenerbahçe yönetiminin yıldız futbolcu konusunda çok hassas olduğu ve sözleşmenin uzatılması için her türlü fedakarlığı göstereceği öğrenildi. Aurelio'ya özellikle İspanyol kulüplerinin de talip olduğu belirtiliyor Kaynak: Takvim |
yuh yani yalanında bir sınırı olur. |
eziklerden futbolcu almayın.yeter artık yaaa.serdar ozkan gibi alt yapıdan gercek beşiktaşlı toplayın.canla başla oynasın.beşiktaş ruhu taşıyanları alın ne aureliosu yaa.inş yalandır.. |
şimdi bişi derdim de neyse... Fenerin artıklarıyla şampiyon olcağımıza ilk 3 e girmiyelim Lan yeter... |
yok bea sallama haber bence |
belki tutar transfer sezonu bitti ama medya hala transfer yapmakta niyetli gibi |
aurelio kim ya 5x10 kalas |
Alıntı:
|
maymunmu.!Serdar Kurtuluş'umuz var kolpa haber..Artı yönetim bu hatayı yaparsa çizmeyi açmış olur.. |
Çok iyi bir önlibero bence.Avrupadan almaya kalksan öylesini 7-8 milyon eurodan aşağı alamazsın.Ama ezikler bırakmaz busefer.Nede olsa adamı birçok kulüp istiyor... |
aurelio yu boşverin ya alt yapı dan oyuncu yetiştirin artık serdar özkan gibi oyuncular beşiktaşın geleceği öyle 2 yıllık yabancılarla beşiktaşın başarılı olması çok zor |
Onuda alın bütün Fenerlileri alın!!!! Allahım yarabbim ya...Bütün fenerliler bütün galatasaraylılar bize biryerleriyle gülüyorlar... |
eziklerde trabzondan çaldı zaten:D |
Fenerin artılarını takımda gormek istemiorumm..Ulkede oyuncu mu kalmadı yaaa...Ayrıca neden bu eziklerr?? |
yalnnnnn |
ne aurelio su ya bu adam daha geçen sene ricoya kabadayılık taslamadı mı otoparkta böyle kişiliksiz bi herifi hayatta takımda görmek istemem... |
İyi Bi Futbolcu Olabilir Ama Yeter Eziklerin Diline Düştük Yeter Be ! Ricardinho'yu Tekmeleyen Brezilya Asıllı Sadece Nüfusta Türk Olan Bu Adamı İstemiyorum!!! Fenerbahçe 2.Takımı Diye Alay Konusu Olmaktan Bıktık Yönetim Böyle Bi Hata Son Hatanız Olur!.. En Kral Ezik Topcularını Bile İstemiyorum Artık.. |
Aman kalsın bizde daha iyi oyuncular var ileride serdar ozkan serdar kurtuluslarımız var kalsın o f5 de |
YOK DAHA NELER YA Bİ TUNCAY Bİ BU RİCO DÜŞMANI |
ss aurelion nun da ertugrulun da bi tarafina baslicam adam gibi adam tranfer et diyos adam b takimin oyuncu getiriyo |
fener düşmanlığını bitirin arkadaşlar gözünüzü seviyim gs çok ağlatacak bizi daha yoksa bu devran böyle döner gsnin yanında olursa bjk...fenerin ezik olduğu zamanları biz yaşıyoruz şimdi adamlar çatıııırrr çatıırrrr gol yağdırıyolar çokta süper futbol oynuyorlar bence vay halimize bizim |
Valla yaparlar benim gözüm korkttu...! Alırlar zaten alıştılar adamlar Fener-GS eskilerini yeni die bizlere yutturmaya...! |
Beşiktaş forması giyen futbolcuya saldıran zatı takıma almak isteyen haindir |
umarım yalandır . |
Ya Ben Bu Yönetimin Transfer Politakasına Çomak Sokayım Ne Bu Ya Takımı Sırf Ezik Mi Yapmaya Çalışıyor Anlamadımki Yalnız O Aldığımız Ezikler Gün Gelir Devran Döner Eziklerin Şampiyon Olması İçin Herşeyi Yaparlar..! |
bu ne biçim bi zihniyet bilmiyorum. yönetim fener maçında yaptığı hareketten dolayı pascal 'ı gönderiyor. neymiş bize yakışmazmış. ula adam beşiktaşlı futbolcuyu dövdü :( bizimkiler gidip onu alacaklar öle mi? rüştüyü aldılarda ne oldu adam piyasada yok. mehmet yozgatlı iyi transfer dendi adamı oynatmıyor. madem oynatmıycan neden alıyorsun. piyasaya o kadar borç varken bence ölü yatırım olur diye düşünüyorum abi. |
Türkiye`de Saat: 04:45 . |