![]() |
Beşiktaş'tan Gudjohnsen bombası Kartal, Barça'lı Gudjohnsen ve Ezquerro'nun peşinde... Beşiktaş'ın Katalan ekibinin gözden çıkardığı iki forveti takibe aldığı bildirildi *** Golcü atağı Beşiktaş'ın Katalan ekibinin gözden çıkardığı iki forveti takibe aldığı bildirildi. Ocak ayında Higuain ve Diatta'yı gönderip iki yeni yabancı almayı düşünen Beşiktaş'ın Barcelona'nın gözden çıkardığı Eidur Gudjohnsen ve Santiago Ezquerro ile ilgilendiği ortaya çıktı. Katalan ekibinde ocak ayında satış listesine konması beklenen iki oyuncuyu, siyah-beyazlı transfer komitesinin takibe aldığı bildirildi. Barcelona'nın genel sekreteri Txiki Begiristian yaptığı açıklamada Gudjohnsen ve Ezquerro'nun gönderileceğini doğruladı. İlk hedef izlandalı Begiristian, "Şu an için kadroya girmeleri zor görünüyor. Rijkaard onları düşünmüyor. Ezquerro'nun yurt dışından teklif aldığını biliyorum" ifadesini kullandı. Beşiktaş'ın ilk hedefinin Gudjohnsen olduğu öğrenildi. Ocak ayında Barcelona ile masaya oturmayı planlayan siyah-beyazlı yönetimin, İzlandalı golcü için 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor. (fotomaç) |
hadii yaa..İnanmak istiorum ama kaynaga guvenmiorumm... |
fotosallamaç..inanmayın böyle şeylere..:D |
hadi bakalım transfer sezonunda bakalım kdaha kimleri alacağız |
Carewww careww ...Gudjohnsen pilot snrfr değil yine yazık olur |
Alıntı:
|
alsak züpper olur :):) |
napcaz onu yaw.. holoskoyu alin daha iyi :D |
kimseyi alıcak bun lar yahu boş atıp tutuyolar gene senelerdir aynı hikaye. |
yalan,yalan,yalan,yalan... yeter!! |
bekleyelim görelim. |
kaynak güvensiz:) |
bencede yalan alamayız diye düşünüyorum... inşallah alırız ama.. |
bence alsakta yine gerksiz transfer bize koşan yüreği ile oynayan fiziği güçlü top sürebilen oyuncu lazım.... |
Yaa bırakın BUNları TAş Gibi HOLOSko var yaw |
baptista gelmeli bence |
Bence bu oyuncuların yerine Holosko alınsa çok isabetli olur. |
Alıntı:
arkadaşa katılıorum :D |
yalan haber beyler |
bi kere higuain ve diatta yı gndereceğimiz şimdiden kesin değil ki gudjonsen kesin olsun yalan olduğu belli haberin |
kedidir o kedi |
bütün maçlara paf takımla çıkmazsak.... Gudjohnsen gelir bu başkan başka türlü kendini afettiremez vee çok güzelde golcü... şahsen ben beyeniorum ama uzun zmanadırda sahalardan uzak |
slm kardeşler biz ilk önce buaktan kurtulup onun yerine holoskoyu ricardinyodan kurtulup sergeni getirmeliyizki şampion olalım kalecide shorumlu vardı biliyomusnuz bilmem barselona maçında devleşmişti o da geldimi bak sen beşiktaşın keyfine he bi de bu şerfsiz hakem hataları olmıycak |
yalan haber |
arkadaş rakiplerimiz olacak takımlar bile diyemiyorum ben ona şikeci ezikler onlar bile nam yapmış ünlü yıldızlar aldılarda bizde carew gibi nihat gibi dünyaca ünlü yıldızlarıda satıyoruz ben adım gibi eminimki bize yıldız mıldız gelmez yalan dolan hikaye gudyonsen falan |
fotomaçın hayatı yalan ya:D |
Türkiye`de Saat: 14:26 . |