![]() |
nasıl bir iştir bu ya devre arasında boboyu göndermek kadar geri zekalı bişey olabilirmmi beşiktaşın diğer kluplerden neyi eksik senelerce yetiştir en iyi yap ondan sonra sat saçma sapan şeyler |
ben bobonun gitmesini istemiyorum.tamam iyi para kazanabiliriz ama onun kadar iyi bi forvet bulabilirmiyiz bilmiyorum.bu oyuncu hakkında da bişey diyemem hiç izlemedim... |
Bize Naamik geldii. :) |
Alıntı:
|
vay be brezilyanın yerel liginde gol kralı olmuş helal olsun... hiç anlamıyorum bu kadar mütevazı olmaya ne gerek var başarı için tecrübeli sağlam adamlar lazım bu gelecekte noolacak hiç işte boşa para gidecek |
boboyu bu sezon satarsalar yuh derim |
Yoq saten ßoßo da qederse takım ßıter Para Icın Carew ı qonderdıLer ßarı ßoßo yu qondermeyın aßı |
iyi de higuen gibi fasafiso çıkmasın sonra |
valla rodrıgo falan alınacağına holosko alınsa bu takıma daha yararlı olur hem turk futbolunu bılıyo |
Yabilmiyorum ama.Sinan enginin bi lafı wardı yönetime girmeden önce.Beşiktaş takımının santraforu yıldız olmalıdır.Tamam bobo iti golcü ama bobo ve nobreyle işler yürümez.Bobonun yanına beşiktaşın yıldız bi golcü alması lazım.Diyordu.Ama belki mali yapıdan olsa gerek bu sene son 3-4 seneye bakarsak en az hareketli transfer sezonu geçirdik.Daha önce carew-ailton-kleberson-delgado-rico gibi oyuncularla girildi ama bunlardan hiç bi werim alınamadı.Bu sezon akıllı bi politika izlio yönetim.Ama bnce forvet te biraz elimizin açılması lazım.Rakiplere korku olacak bi forvetimiz hala yok. |
Türkiye`de Saat: 00:06 . |