![]() |
Carew ve holosko sesleri... Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a rekor bir skorla mağlup olan Beşiktaş’ta, devre arasında yapılacak transferler için düğmeye basıldı. Siyah beyazlıların başkanı Yıldırım Demirören, takımda yapılacak operasyon konusunda görüş alışverişinde bulunmak için dün sabah genel menajer Sinan Engin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve antrenör Mutlu Topçu ile kahvaltıda bir araya geldi. Bu sezon yapılan transferlerden sorumlu kişi olarak Demirören’e takımın durumunu anlatan Sağlam, oyuncularına sahip çıktı. Menajer Sinan Engin de Ertuğrul Sağlam ve ekibine güvendiğini ancak takımda revizyon yapılmasının şart olduğunu dile getirdi. Toplantıda daha sonra ara transferde alınması düşünülen oyuncuların durumu tartışıldı. Menajerler Ceylan Çalışkan, Mithat Halis, Özcan Kekeç ve Olgun Aydın’ın Beşiktaş’a çok sayıda futbolcu önerdiği, siyah beyazlıların öncelikle Aston Villalı John Carew ve VestelManisasporlu Filip Holosko üzerinde durduğu belirtildi. Çalışkan aracılığıyla Aston Villa ile temas kuran siyah beyazlı yöneticilerin, ayrıca Vestel Manisaspor’dan fiyat istediği bildirildi. Bunların yanı sıra Beşiktaş’ın, yerli bir orta saha oyuncusuyla görüştüğü de ifade edildi. 09.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Hürriyet |
yerli orta saha hakkında görüşeceğinize mehmet topuzu alın bitsin bu iş artık ya bu durumdasın hala düşünüyosunuz düşündünüz zamanındada neoldu bide düşünmeden alın gözünüzün önünde hepsi..ismini geçiren oyuncununda maliyeti artıyo hiç bişeye benzemiyo ozaman düşünmek..içinizden sessiz düşünün biraz ! |
:y: kardeşim carew işine inanmayın adam gecenlerde ingilterede fox kanalına roportaj verdi adam fenerle anlaştını resmen söledi beeeeeeee.. fener carlos gibi aldı onu belli etmiyor ama anlaştı |
Alıntı:
carew türkiyeye döner yada dönmez bunu bilemem ama o röportajda adam sadece bana türkiyeden teklif geldi ama ben şuanda aston villanın futbolcusuyum diyordu ve ordaki spikerin ve tercümanında payı var yani :) |
yanlış hatırlamıyorsam carew türkiyeden ayrılırken türkiyede beşiktaştan başka bir kulübe gelmem demişti... yeniden gelirse süper olur ama yönetimin biraz hızlı olması lazım eğer defoup gitmeyeceklerse |
sezon başında almadılar paraya kıyıp ara transferde avrupada iddan yokken al çok işine yarıycak sanki! |
ben carew transferıne katılıyorum vede alınmasını ıstıyorum |
eğer biz de teklif götürürsek carew mutlaka bizi tercih edecektir |
bende katılıyorum sıze |
bzimkiler gercekten konusmuşsa carewle bize geleceğini düşünüyorum... |
Aha buraya yaziyorum, bu adamlar kimseyi alamaz.Ligi bumlarnan bitireceyiz,iyi kadromuz var,para yok,böylr kivirirlar!! Alsalarda 2. sinif oyuncu alirlar gene!! |
vallah ben carew'in roportagini dinledim hangi takim benim takimla anlasirsa ona giderim diyor..demek istedigim hiç belli olmaz belki tumer gibi |
fener parayi basar fenere gider |
bilmiyorum ii olabilir carew. |
Carew,bobo,holosko ve batuhandan oluşacak forvet süper olur... |
yanlış hatırlamıyorsam carew türkiyeden ayrılırken türkiyede beşiktaştan başka bir kulübe gelmem demişti... tümer de diodu :) |
ceske gelse carew |
carew bizden niye gitti... çocuğum eğitimi diye ama adam gittikten 2 yıl sonra ingiltereye gitti 1 yıl gecti 3 yıl sonra türkiyeden teklif geldi değerlendiriyom dedi... acıkca belli beşiktaştan rahatsız olduğu yani kücük buluyor adam şimdi türkiye gelebilrim diyorsa fenere gider bizim verceğimiz teklifle onlarınki bir olcakmı fener 6 milyondan giriş yapar bizse o parayayı onda verirsek geriye alcağımız oyncularla 10 milyonu aşarız ve rahat carew bize en az 7milyona gelir... ben böle düşünüyorum ve böle olacak diyorum... beşiktaşı seviyor olsa öle bi şekilede gidyom demezdi |
carew gelmese bile holosko gelsin.... |
Carew bize hayatta geri dönmez holosko yapabilrmi bizde fikrim yok :S |
carew ve holosko gerçekden bizim için iyi bir tercih zaten carewi boşa yoladık |
ya bu yönetim varken herkes gelir merak etmeyin biliyolarki nasıl olsa bedellerinin 3 katını tazminatla alacaklarını ben olsam hiç durmam gelirim böyle kek başkan daha nerde bulacaklar |
inş carew ve holosko yu kadrumuza katarız... |
inş carew yuvaya döner :) |
Carew Bence Carew BESIKTAS imiz icin ilac olur ilerde Bobo ile savunmalari dagitir bu sene belki olmasa seneye iki tane gol krali cikar birde defansa zago veya ronaldo gibi kendini bilen iyi biri alirsak kimse tutamaz bizi !!! Herkese Bol BESIKTAS lilik diliyorum !!! Carsi Langenfeld-ALMANYA |
BEN CE 2 FUTBOLCU DA ALINMALI CAREW HOLOSKO+RİQELME |
BEN CE 2 FUTBOLCU DA ALINMALI CAREW HOLOSKO+RİQELME:knuddel: |
carew bızı tercıh eder aama bızım yonetım elını bıraz hızlı tutsa herseferkı gıbı uyusuk devam ederlerse yıne sonumuz aynı olur |
carew in elmesini çok isterim ama yaptığı açıklamalar beşiktaşımız için iç açıcı gibi gözükmüyo.İşallah yuvasına geri döner... |
Carew Ezikbahçeye giderse yazık eder kendine..! O anca Bize yakşır...! |
Türkiye`de Saat: 08:36 . |