![]() |
Aslında çokda işimize yarayacak büyük takım oyuncusu değil hem ne kadar disiplinsişz davransada ben birtürlü İbrahim akın ın elden çıkarılmasına gönlüm razı olmuyor ama m.Yozgatlı gidebilir takasta ama Carew gelirse buna gerek kalmaz tabi |
faydalı bir transfer olcağına inanıyorum takas faydalı olur bizim için |
Bence altyapıyı kullanmak lazım bildiğim kadarıyla çok iyi çocuklr var. |
beşiktaşımızda oynayacak kadar büyük bir oyuncu deil...gelirse hem kendini söndürmüş olur hemde yine beşiktaşımız için hayal kırıklıgı olur...inşallah alınmaz... |
Alıntı:
beşikatşımızda oynayacak kalitede değilse o kalitede oyuncu alsınlar o zaman yıllardır gelmedi beşiktaşımızda oynayacak kalitede oyuncu ?? |
alinmali bence kesinlikle alinmali sezon basindan beri izliyorum adam boga gibi guclu atmasada attiriyo tek kelimeyle super olur boylelikle karsi takimlarin defansinida yorma sansimiz olur holoskoda besiktas marslarini ezberliyomus gelsin bari beraber mars soleriz:dancing: |
yya bu haber gerçek olamaz .hala böyle adamlardan medet umuyorlarsa bu senede yine fiyasko. illede carew yalnızca carew |
YOZGATLI AKIN GİTSİN GELSİN YILDIZ SONRA BAKİ DİATTA RİCO YU YERSİNLER 2 MİLYON DOLAR WERSİNLER ALSINLAR MEHMET TOPUZLA GOKHAN ÜNALI |
mehmet yıldız felan bunlar yok be abi olmuyo dikiş tutmaz hep böle oldu daha başarılı olan oyuncu yok. |
bize gelmeden once cok ıyı oynuolar bıze geldıkten sonra ne oluo ne bıtıoo adamlar duruluoo cogunlukla bole oluyor ben anlamıs deyılım |
Türkiye`de Saat: 12:12 . |