![]() |
carsı gereken tepkıyı allahına kadar verdı sımdı sıra sızde ey baskan bırak artık bırak... |
yahu tepkiyi verdik de bunların gideceği yok yine. sinanın açıklamaları da bunu gösteriyor. adam bi de taraftarı suçluyor. bu arada o küfürlü pankartta ne yazıyordu. açılmasına biz de yardım ettik ama ne yazıyordu bilmiyorum :) |
gidermi bunlar beşiktaşı yok edene kadar kalacaklar orada ama kim izin verir onlara helal olsun çarşı helal |
Çok iyi bir taraftar grubu tamam.Birşey demiyorum.Ama eğer takımın önüne geçmeye başladıysa çarsı die bişey kalmasın lütfen... |
valla tepkiler iyiydi ama bu fenerin goril insan karışımı kalecisine o parmağını nereye koymasını gerektiren bi mesaj yoktu onu bekledim ısrarla ama unutuldu herhalde |
Beşiktaş seyircisi tüm tam anlamıyla ,herşeyiyle KÖTÜYDÜ.Zaten futbolcuların motivasyonu düşüktü sağa sola istifa göndermeleri,beşiktaş gol attıktan sonra bile destek vermemeleri çok ayıptı.Yani seyirci tam anlamıyla takımın diğerleri gibi formusdu,bu formsuzluk taraftara YAKIŞMADI:( |
Alıntı:
|
taraftar her zamanki muhteşem di...oyuncularda her zamanki gibi ruhsuztu.. |
Alıntı:
bu nedemek_? her takım taraftarıyla varolur.. eğer takımın yoktan varedebilccek kapasiteye sahip bi taraftar ruhu varsa bununla gurur duymalısın :hmpf: |
iste gerçek beşiktaşlı kardeşlerim futbolcular ve yönetim bizim kadar fanatik olsa böle olmaz..bize o sözleri sarf etmezler...boynumuzu büktürmeyin ulan yeter... |
Türkiye`de Saat: 11:33 . |