![]() |
Beşiktaş'a yeni kule Menajer Engin'in izlediği, 21 yaşındaki 1.90'lık Vincent Kompany 11 yıl Anderlecht'te oynadı. Belçikalı yıldız, 8 milyon euro'ya Hamburg'a imza atmıştı. *** Kompany süper! Teknik direktör Sağlam ve menajer Engin, Polonya-Belçika maçında izledikleri 21 yaşındaki milli yıldız için yönetime 'olumlu' rapor verdi. ÖNCELİK DEFANSTA Gökhan Zan'ın sakatlığı, Diatta'nın da bekleneni verememesi nedeniyle stoper arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, arayışlarını yurt dışında sürdürüyor. Teknik patron Sağlam ile menajer Sinan Engin, Polonya'nın 2-1 kazandığı Belçika maçını tribünden izledi. BONSERVİSİ YÜKSEK Burada http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DBelçika'nın 21 yaşındaki stoperi Vincent Kompany'i takibe alan ikilinin, genç oyuncuyu çok beğendikleri öğrenildi. 2004 yılından bu yana milli takım formasını giyen Kompany'nin bonservis bedelinin 8-10 milyon euro arasında olduğu belirtildi. |
bu ne ya hergün yeni bir isim ekleniyor transfer listesine. adam gibi bir defans alsınlar tecrübeli birisi olsun. ünlüde olsun. bjk deneme taftası deil dutacak mı tutmayacak mı die almasınlar. iyi birşey alsınlar |
en sonunda diattaya güveniyoruz diye bir açıklama gelirse şaşırmayın |
arkadaslar...ben kompanyyi taniyorum bikac kere izlemistim..bu adam bjkye gelirse uzun süre defans sorunumuz olmaz..daha önce chelseade bu adami istemisti |
8-10 million € nasil ödesinler? X_x |
Alıntı:
|
Adamı 8 milyon euroya aldılarsa bizede yaa aldığı fiyata yada daha fazlaya satarlar.Bu da bizim için hayal olur...Bir iki isim üzerine yoğunlaşsınlar işte.Defans için paletta veya kroldrup;forvet içinde carew ve holosko... |
adamın para kaç para :D hayatta gelmez... |
öfffffffffff |
Alıntı:
senin beğenmediğin bu adamı ben her fifa manager oyununda 10 milyon euroya alıp 45 milyon avro ya satıyorum. bu adam anderlet te oynarkende böyleydi hamburgta oynarkende aynıydı. ha bu oyunda öyle diyebilirsin. ama almanya ligini takip eden biri olarak beşiktaş bu transferi gerçekleştirsin şuan defans anrlamında avrupanın en iyi transferini yaparız. Ama Vicent Kompany'e 15 milyon euro verecek kadar paramız varmı orasını bilemem tabi |
her tarafımızdan borç akıyo ve işe yaramaz çok fazla oyuncu hala o takımda oynuyo satılıp yada kiralanıp elde edilen gelirle yapılacak transferin kalitesi daha büyük olur ben izlemedim hiç bu futbolcuyu izleyen arkadaşlar iyi olduğuna kanaat getirmişler ama maliyeti biraz yüksek şuanda ona okadar parayı verecek durumda değiliz bence .. |
ya bu adamı almaya para yetmez be |
bu transfer gercekten cok zor |
Alıntı:
|
bu dma bu takıma gelmez ... o kadar borc varken bunumu lıcaklar gidipte |
imza olmadan ınanmıyorum hergun ayrı bı isim |
Bu adam süper ama bizimkiler 10 milyon € falan veripte alamazlar Kompany i.oda zaten gelmez türkiye ye çünkü adam geleceğin en iyi defans larından biri. |
bonservisi çok pahalı,adamı tanımıyorum iyi olabilir ama.sıradan kalitesiz futbolculara yer yok. |
Türkiye`de Saat: 05:09 . |