NouMAnsiz | 13-12-2007 20:09 | Briand: Genc daha, ne yapacagi belli degil. Besiktas icin faydali olacagini hic düsünemiyorum cünkü youla tarzda bir oyuncu ve ona atacak toplari kim atacak onu düsünün. Zor, hep bakiyoruz güzel gol atiyor, cünkü ona iyi toplar geliyor.. ama bir düsünsek bizde o toplari kim atiyor ?
Halil: Bence iyi bir Forvet degil, hic güvenemiyorum halile milli takimda ve schalkede ( Almanyada oturuyorum, seyrediyorum maclari ). Fizigi bence iyi degil ve hayatinda bir gün gol makinasi olacagina hic inanamiyorum.
Fatih Tekke: Eh artik, Zenitte son futbol günlerini geciyor ve kim futbolu Istanbul gibi güzel sehirde birkmak istemezki ? Fatih Tekkeyi ben pek istemiyorum. Trabzondan gelseydi tamamda, Ailton gibi hayatini gecirmis adamlari istemem. Fenere gider orda iki mac yapar (Hala inanamiyorum Zafer Biryol hikyaysini, neyse..)
Bize carew yada benzema gibi oyuncu lazim. Yirtici forvez. Her sezon basinda yirtici forvet diyorlar ama so senelerde Ailton,Youla,Nobre,Bobo,Veysel (:D) gibi oyuncular cikti. Bir iste Carew vardi oda gösterdi kendisini ...
Yasasin PASCAL NOUMA ! |