![]() |
Majstorovic heyecanı! Majstorovic heyecanı! Yaklaşan ara transfer öncesinde harekete geçen Beşiktaş’ta, Basel’li Majstorovic’in menaceri ile yapılan görüşmeler olumlu geçti. Üstün fizik gücü ve geriden oyun kurmadaki başarısıyla dikkat çeken Daniel Majstoroviç hakkında teknik heyet de olumlu rapor verdi. Başkan Yıldırım Demirören’in yapacağı son görüşmeden sonra transfere nokta konacak. Bu arada Beşiktaş’ta izleme komitesi, ocak ayına kadar listedeki isimleri mercek altına alacak. Sinan Engin, Necdet Ergün, Ulvi Güveneroğlu, Fikret Demiray ve Mutlu Topçu hafta sonu çeşitli Avrupa ülkelerine gidip maçları izleyecek. :elefant::elefant: |
toplayin yine artiklari, alistik artik |
evet acaip heyecan bastı:) |
tanımıorum.o kim?? |
kim bu adam allah aşkına campbell i alsalar daha iyi. yaşlı maşlı ama super adam 1 yıl bile oynasa razıyım valla.... |
bu kim ya?!!! |
nasil topcu oldugunu bilmiyorum fakat gelirse delgadoyla iyi anlasir (eski takim arkadasi) |
allah allah bu da kim yaw -.- |
kompany gibi bi oyuncu gelmeli |
ya diattadan iyidir sunu biliyorum artık ertugrul hoca ne kadar iyi bir antroner ise o kodar kotu de transfer yapıyor transferi ona birakmayalım |
öf gene başladık kolpalara... |
iyi iş yapar gibi cok güçlü fiziği var 90 dk koşar hiç yurumez adını transfer listesinde duyunca maçlarını seyrettim gelirse iyi iş yaparr |
tanımıyorum ama geriden oyun kurması güzel tabi kurabiliyorsa :) |
Türkiye`de Saat: 19:45 . |