![]() |
Ya Yemin Ediyorum Arkadas Süper Bi Forma Yapmiş.........ya Insana Heyecen Veriyo....her Sene Bi Tane Forma Alirim Bu Sene Almadim...bu Sene Formalardaki Tek Güzel şey Siyahj Beyaz Renklerin Olmasiydi...... |
arkadaşının yaptığı forma hakkatten süper şu formayı yönetime gösterebilirsek onlarda beğenir walla forma dediğin sıradan bişey mi yani! |
ja süper formalar besiktasa yollasak bu resmi degerlendirsinler bi yaa süper olur |
bizim yönetimde nerde böyle forma yapacak akıl:( |
umbronun teni dizaynları yokmu kimsede |
arkadasın yaptıgı formalar gercekten süper |
Abi öyle Forma Yapmissinli Inanilmaz Nike Yapsa Yaninda Pacavra Gibi Durur Umbro Yu Istemiyoruz... |
Ben de katılıyorum bir imkanı varsa yönetime iletilsin neye yarar bilmem de olsun yapmadık demeyiz en azından |
bencede adamın çizdiği formalar 10 numara olmuş. bu seneki formaları hiç sewmedim zaten. umbronun ikinci kalite forması mı nedir. ingiltere milii takım ve chelsea takımının formalarıyla kıyaslanamaz bizimkiler. keşke puma ile dewam etseydik. alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ...! |
UMBRO bize 2.sınıf forma üretiyo lan yönetim formalardada bizi rezil ettin arkadas süpersin dostlarıma formalarını yolladım begenmiyen yok.... |
Türkiye`de Saat: 13:05 . |