![]() |
umbro ile bes senelik anlasildi...aslinda umbro iyi bir marka ama bize hangi marka gelse kelek forma yapiyor..... diadora veya lotto da fena degil...aslinda cubuklu lotto formasi ve kollarinda kirmizi lotto isaretli formalar bize amma gider |
bencede bunlar çok güzel begendimde sergen takımımızı sattı ama keşke onun yerine başka bir oyuncu formasını koysaydınız keşke örnrgin runje yada i. toraman gibi olabilirdi. |
vallah bilmiyorum da bu sezonun ki biraz adi geldi gibi... hem pahali hem o Colaturka yazisi söküliyordu.... bunu yönetime bildirmek lazim verdimis paraya biraz daha iyi olmasi herhalde hakkimis |
bende eserin Formasini cok begendim ;) eyw sagol |
100 .yildaki çubuklu Forma çok Güzeldi O Formadan Yapilsa Güzel Olur.ayrica Adidas Formalari Daha Kaliteli Adidasi Niye Biraktik Ki. |
bizim adidas formamız oldu mu ki? reebok,puma en son da umbro benim bildiğim. yani yanlışsam düzeltin :) |
ooo sen daha gencsin herhalde kardeş bizim çocukluğumzda adidastı.sanrım ilk kez amokachi geldiği sezon reebook a geçtik ondan sonrada sürekli değişti. |
ya ben bişi sorucam.pumanın 100.yıl forması vardı ya ben onu nasıl bulabilirim?izmirdeki bjk storeda yok da.:rolleyes: ya bide neden izmirde 1 tane bjk store var?:confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:55 . |