![]() |
Evet yaa, aslinda hepimiz yönetime cagrida bulunalim formalar kaliteli ve güzel olsun diye. Biz paramizi veriyoruz, aldigimiz formaya bakin!!! Böyle birsey yapsak hic de fena olmaz diye düsünüyorum, sizin fikriniz ne? |
Alıntı:
|
bir tane düz beyaz.bir tane çubuklu.bir tanede deplasman forması(faklı renkte kırmızı yada turuncu olabilir) olmalı.zaten bunların yanında birde 100.yılda futbolcuların isminin yazdığı formaya benzer taraftarın isminin yazacağı forma olacak. |
http://img110.imageshack.us/img110/6...im129zw8cc.jpg bu formadan çıksın en az 3 tane alacam abi ya çok hoşuma gidiyor bu formlar chelsea deki gibi ! |
kappa kappa kappa başka bir şey demiyorum |
yaa eziklerin formalarını görünce içim eziliyo yaa :(( yukarıdaki arkadaşın yaptığı formalar süper olmuş keşke orjinal ürün yapsalar onları |
arkadaslar bence barçanın forması gibi olsun sizi bilmeme ama bence süper forma |
Alıntı:
katılıyorrum arkadsa. bu formanın sıyah beyazı harıka olur |
mükemmel formalar, kartal bitiriyor zaten dizayn da çok şık... keşke böyle olsa. |
nike olmasın adidas olsun...ayrıca bu formaları yapmayan yönetim direk iastifa etsin.. |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |