![]() |
geçen sezon umbro ile son anda anlaıldı ve acil istendi o yüzden kalitesiz yaptılar ve yönetimden özürdileyecerek gelecek sezon çok daha farklı olacağını söylemişlerdi bu sezon daha kaliteli olacaktır ! ancka ben chelsea modeli istiyorum ! |
|
ingiltere milli takımı güzel oda umbro |
isveç ve ingilterenin formaları harbiden çok güzel ayrıca iskecelikartal bu arkdaşımın verdiği örneklerde çok güzel ancak biz umbro dan aldığmız için o modeli kullanamayız ! |
eser forma fıkrı super |
beyler umbro nun sitesine bi bakın ozellıkle ıngılteenın deplasman formasına ve ayakkabılarına adamlar ısterse mukemmel forma yapıyolar cok kalıtelı olmus aynısını besıktasımızda dusunsenıze www.umbro.com |
arkadaşlar umbro firması yeni sezon formalarını önümzdeki hafta tanıtacakmış ve istediğiniz gibi ingiltere ve isveç ve chelsea formalarından esinlenerek yapılacağını açıklamış Kaynak gazetenin birinde okudum ama hangisinde onu hatırlamıyorum. |
Bu sene Chelsea ve İngiltere Milli takımı formaları model alınarak yeni formalar dizayn edilecek.. fanatik |
ne zaman satışa çıkaracaklar bu formaları acaba ? eski tip formanın üstüne DELGADO mu yazdırıcaz ? |
geçen seneki yarısı siyah yarısı beyaz olan formaları güzeldi umbronun |
Türkiye`de Saat: 01:04 . |