![]() |
bak bunu dusunmemistim he ya bende istemiyorum hac li forma , besiktasima yakismaz .. |
arkadaşlar ben baktık ama isveçin formalarını göremedim eğer bu topice koymuşsanız koyan kişi kaldırsın. |
arkdaşlar formalar %80 bu model olacakmış ancak belki ingiltere milli takımındaki gibi de olabilir ! http://img110.imageshack.us/img110/6...im129zw8cc.jpg |
ne zaman çıkacakmıs haberiniz warmı hazırlık maçlarıda başladı geç olmadan çıkartsınlar yine son dakkaya getirip uyduruk bişi çıkarcaklarrr :confused: |
ismailalgun'e :"""napalım chelsea'yi""""" Bazı arkadaslar formalar chelsea gibi olsun demişler onda yazdım bende chelseanin de umbro il olan anlaşmasını fesh ettiğini ve adidasa geçtiğini |
üstündeki arma her şeye bedel ama bana soracak olursanız ben puma çubuklu sağ tarafa çekik boğazı o formaya bitiorum |
arkadaslar ing ve isvec formalarinda hac var cünkü bayraklarinda var.Hacli forma olacagini sanmiyorum sadece kesimi ile ilgili dir bu haberler |
tşk. paylaşım için |
formanın en iyisi lotto nun isveçe yaptığı forma o formadan başka forma tipi tanımıyorum |
Alıntı:
isvecte zaten umbro kullanmiyor mu? |
Türkiye`de Saat: 21:54 . |