![]() |
Alıntı:
|
Ben 28.7 Almanyaya dönüyorum. Ozamana kadar cıkarmı? |
|
bence bu üsttekiler güsel ama formadan çok tshirte benziyo. forza çubuklu forma :cool: |
barış arkadasım sergilediğin formalar biraz t-shirt e benziyoo. t-shirt oluyosa bende begendim ama forma görüntüsü yok hiç. bence reebok formalar güseldi. bi yerde okumustum umbro da gecen seneki formalar için özür dilemiş ve bu sene daha kaliteli ve güsel formalar üreticekmiş. inş. dorudur çünkü gecen senekiler pek iii değildi. |
cubuklu formayi hicbir formaya deismem , umbro bu yil cubuklu forma icin kafasini yorsun |
ya farketmez ama umbro pek iyi deil sanki ama karakartalımın rengini taşıcak bi forma genede iyidir! |
nike yakışır BEŞİKTAŞIMIZA..hem nike ın çok sade ve siyah-beyaz bir amblemi var..stadda da çok karizmatik durur..forma da bence hiç farketmez..siyah-beyaz herşey güzel zaten..bence kumaş kaliteli olmalı..nike bunu en iyi şekilde yapacaktır.. |
arkadaşlar yeni formalarımız 19.07.2006 günü BJK Nevzat Demir Tesisleri`nde gerçeklerştirilecek defile ile tanıtılacakmış. hepimizin gözü aydın |
Kartal'da yeni formalar tanıtılacak Beşiktaş'ta yeni sezon formalarının tanıtımı, 19 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2006-07 sezonunda giyilecek forma ve kıyafetlerin tanıtımının, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacağı bildirildi. kaynak AA bakalım nasıl olacak formalar |
Türkiye`de Saat: 20:25 . |