![]() |
Formalar çok sıradan olmuş, sonrada derler forma satışları az diye adam gibi forma yapmıyorlarki forumdaki arkadaşların verdiği örnekler çok daha güzeldi, |
tek kelimeyle "REZALET" renkler olmasa hiç bi şeye benzemez |
ben alsam alsam kollarinda siyah olan kisa kol beyaz formayi alirim... gerisi hosuma gitmedi...belki de bunu sadece tugba nin üzerinde gördügüm icin begenmistirim :D |
hicbirisi guzel deildi .. umbro kaybol beceremiyon bu isi Forza Puma |
Delgado nun giydiği beyaz forma süper.Nobrenin giydiği çubuklu formada hoş.herkes bobo nun giydiği siyah formayı beğenmiş ama onuda ben beğenmedim.toromanın üzerindekinin zaten hiç bi özelliği yok.yakası falan iğrenç.Yani en güzeli delgadonun üstündeki.bence dizaynı 1.sınıf.O kadar abartmayın arkadaşlar.Buraki onlarca insanı yanlış yönlendiriyosunuz.Bu sene forma almadan yada eski formalarla maça gitmek yok.Herkes üzerine düşeni yapsın. |
bu seneki formalar ben yeni formaların bu arkadaşınkilerden güzel olduğunu sanmıyorum ama yinede yeni formalar hakkında bilgisi olanlar bi mesaj atıversin nasıl oldukları hakkında |
formalar fena değil kaliteli gibi duruyor 31 temmuzda satışa çıkacakmış bence herkezin alması lazım ayrıca bence tek kötü forma nobrenin çizgilisi ! |
Alıntı:
yazmisdin iki sayfa önde: malesef internet bakamiyorsun bjk tv evet arkadasalr suan hepsini görüdim ilk forma: beyaz kol ve yan taraflarda siyah var... ikinci forma: cubuklu arkasinda bjk ebmleminin cizgisi var yani numara icin öyle birsey vardi bizzde herhalda amokachi zamaninda adidas dir yanilmiyosam ücüncü: de beyaz ama cok hafif gree mi siyah mi ne cizgileri buluniyor cubuklu gibi. dörtüncü: ilkin aynisi tek ters.. yani siyah forma ve kol ve yanlari beyaz... evet vallah nedyim bilmyiorum en beyendim ilk forma ama üzüntüm o colaturka yazisi ayni gecen senenikine benziyo ve bence ücünüc formayi kirmizi olsaymis süper olurdu.... aslinda ben biraz daha güzel mordel beklerdim 31 temmuz da itibaren satisda olcak |
valla formalara tekrar baktımda delgado nun forması hakketen çok güzel çıksın hemen alacam bi tane.çubuklu forma isteyenlerinde isteğine nobrenin forması yüzde yüz cevap verecektir.numara kısmı zaten güzeldi formalarımızın.bu sene herkese bir forma mutlaka şart. |
Toplam 3 Eklenti bulunuyor. işte bu formalar çok güzel bence.inşallah resimler çıkar:) |
Türkiye`de Saat: 11:53 . |