![]() |
kaliteli olsun bide şu cola turka logosunun yenisini koysunlar valla forma satışı patlar bence hepsi çok güzel ancak en güzelde switlerdi ! |
|
|
|
yakından daha güzel gözüküyor ancak bazı şu cola turka yeni logo konsun ben başka bişey istemiyorum ayrıca şu kartal amblemi çıksa daha orginal durur heralde |
formalar gayet güzel.forumdaki arkadaşların dizayn ettiğinden çok daha güzel hemde.birbiriniz gazına gelip kötü falan demeyin boşuna.beyaz(çizgisiz olan) ve çubuklu forma harika.hiç düşünmeden alırım. |
en güzeli bobonun giydiği toramanınki de fena deel delgadonun üstündeki kötü deel ama alınmaz çubuklu zaten bi klasik bi tane alcaz ama bobonun üstündekinden alırım heralde |
delgado nun üzerindeki formaya hasta oldum.ama uzun kollu forması inşallah böyle değildir.kollarıda beyaz olsaymış çok daha güzel olacakmış.genede harika forma bence. |
sonucta forma hayirlisi olsun |
Formalar fena değil toramanınki ve diğer beyaz olan hışuma gitti diğerleride fena değil, an azından kötü değiller. Takımlar da yakıyor. Forma numarasında amblem kullanılmış dediniz fonda herhalde ama resimlerde o hiç yok ben izleyemedim. Birde colaturcanın yeni amblemi neye benziyor bulabilen olursa koysun lütfen görelim. |
Türkiye`de Saat: 11:52 . |