![]() |
toramandaki beyaz üstüne siyah ince çizgi benim zamanımın formalarından ya süper zaten avatar resmimdeki formaya benzetmeeye çalışmışlar bayıldım hemen alıcam. http://img127.imageshack.us/img127/1732/7je7.jpg |
formalar güzel gercekten çok kaliteli görünüyo. bide üzerinde beko yazsa 4-4 lük olucakmıs:) ayrıca kranjcar arkadasımızın dediği colaturkanın yeni amblemi nasıl çok merak ettim. ben görmedimde daha kusura bakmayın yani :D:D |
arkadaslar mankenler nasıl yazdı gordunuzmu ilk çıktıklarında gokhan guleçe nerdeyse yapısmıstı kız.toramanada sokuldu ama bizimkiler yuz wermedi hiçç.bu gece karanlık işler olabilir |
formalar arkadaşlar formalar gayet iyi olmuş bence en azından gecen senekilerden cok daha iyiler bencede tek sorun o kocaman colaturka yazısı |
yaa bu cola turkanın logo ya baktım colaturkanın int.sitesinden. pekde öle abartı bi güzelliği yok. eskisi daha ince ve şık duruyo. yenisinde turkayı çok büyük yapmıslar. yeni logo koyulursa formanın önü komple o yazıyla kaplanır. ayrıca cola turka yazısı eskiden kırmızı beyaz dı, şimdi beyaz yazıda arka gölgesi siyah olmus. herkes aynı olcak yani. eskiden herkes kırmızı-beyaz ken biz siyah-beyaz yazdırıyoduk ayrıcalıgımız oluyodu. şimdi o da gitmiş. yenisini begenmedim.eskisi formanın üzerinde daha güzel durur bence ... |
bence en iyisi toramanın üstündeki sonra delgadonun sonra bobonun üstündeki zaten çubukluda klasik ayrı güzelliği var ben formaları beğendim ve alıcam herkes alsın artık sahte almayın herşey bjk için |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
formalar güsel ama ben daha orjinal bişeyler beklerdim. bobonun formasında omuzlardaki şekiller güsel durmuş. bi de geçen seneki parçalı formalarımız da iyiydi bence,onlar bu sene yok sanırım. ama tabi ki en iisi klasik çubuklu formamız :cool: |
Arkadaslar bu yeni Formalar Bjkstorelara ne zaman gelir? Bu hafta gelirmi mesela Kayseriye? |
Türkiye`de Saat: 12:13 . |