![]() |
Alıntı:
bi arkadasa ismarlayacaktim suan Tr de istanbuldaydi ama o zaman gelir heralde. insallah baskasi denk gelir yada bize nasip olur almak :D |
Forma Ben de beğendim formaları, inşallah hayırlı olurlar da bu sene şampiyon oluruz. Eziklerin dumur olması en büyük zevk :D |
formaları hiç begenmedim |
kardeşş bravo güzel formalar yapmışşsın ama şunu bi hayal edin simsiyah sadece bjk arması var futbolcu ismi bile yazmıcak arkada nike ın işareti bigun gercek olur inş. |
formalar idare eder bakalim. alcam ama bitane :D |
BJK kuruluşundan beri Sihay ve Beyaz renkdi hiç de kırmızı olmadı bjk 100 yıl belgeselini izlemenizi tavsiye ederim ve tugrul yenidoğan gibi bi çok bjk tarih araştırması yapan bilinçli insanlar var onlara kulak asın derim ben...DELİKANLI ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ!!! :) ha bu arada bjkın tarihinde yanlışlık yoktur yanlışlık bjk tarihini yanlış şekilde yorumlayan ve sunan vardır. |
ben yine pek beenmedim formaları..geçen senekiler 10 üzerinden 2 ise bunlar 10 üzerinden3 tür yani.. Blki de tam olarak göremedim..ama Store'a gelsin,iice bi inceliycem.. |
allah bu formaların terleriyle bizlere şampiyonluğu nasip etsin öyle yan gelip yatıp para döken başka klüplere ve federasyona şeklinde şampiyon olanlardan bizleri uzak tutsun ve bizlere ligde avrupada ve kupada güzel günler ve şampiyonluklar göstersin |
Alıntı:
|
aslında herkez formaları sevdi ancak şu colaturka amblemine gıcık oldu herkez :) |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |