![]() |
formalar güzel ama inşalla kalitelidir kumaşı iidir |
Alıntı:
Beşiktaşlı futbolcular, 2006-2007 sezonunda giyilecek formaların tanıtımını yaptı. Uğurkan Erez’in kareografisi eşliğinde ünlü mankenlerin katıldığı tanıtım gecesinde formalar ve eşofmanlar oldukça beğeni kazandı. Kamp kıyafetleri ve yeni sezon formalarının ipek kumaştan olması başkan Yıldırım Demirören, ikinci başkan Murat Aksu, asbaşkan Fikret Ercan, genel sekreter Kenan Öner, Süleyman Eren ve Sinan Vardar’ın beğenisini kazandı. Beşiktaş’ın yeni formaları ve eşofmanlarının Ankara Karum, İzmir ve diğer kentlerde pazartesi gününden itibaren satışa çıkartılacağını belirten Öner, "Yenilenen güçlü bir kadroyla mücadele edeceğiz. Taraftarlarımız, sahada savaşan ve hırsla mücadele eden bir takım seyredecekler. Allah bize 2007 yılı mayıs ayında bu formalarla şampiyonluk turu atmayı nasip etsin" dedi. kaynak : hurriyet link : http://www.hurriyet.com.tr/spor/4782...144&oid=10&l=1 |
bu formalar gecen senekine çok benzıyo fakat kumaşı nasıl onu alınca oğrences bakalım ama şimdiya kadar 2001 formaları forma olmadı |
Alıntı:
|
2 çeşit kumaş kullanılacak 1 tanesi taraftar formaları normal formadan daha ucuz ve tabi ki kumaşı biraz daha değişik diğeri ise futbolcuların giydiği kumaştan 69-70 ytl civarında bir forma ancak tabi ki çok daha kaliteli yani umbre bunu her tkaıma yapıyor taraftar ayrı futbolcu ayrı ancak tabi ki taraftar da istediğini alır parası hangisine yetiyorsa ! |
walla ben almayi dusunmuyorum eger ipek ise |
formalar güzel olmamış almam,yok ipekse almam.yok reklam değişmezse almam.arkadaşlar bu tür konuşmalar burdaki arkadaşları etkiliyor ve zararı klübümüze oluyor ona göre konuşalım. |
Alıntı:
|
ben 4 unude son 4 yılın en iyi formaları olarak gordum ben bu kadar iyi ve sık formalar olacagını tahmin etmiyordum 4 unude alıcam burdan soz veriyorum ama ipekse almam alamam cunku inancları icin yasayan biriyim maddi seyler icin maneviyatıma zarar veremem |
KLEBİNHO ndn ipek formaya hayır diosunuzzzzzz |
Türkiye`de Saat: 13:54 . |