![]() |
formalar muhtesem |
Formalar geçen seneki kadar kaliteli değil maalesef.Puma daha iyi..... |
Ne olursa olsun bizim formalar en asaletlisi.Renkleri yeter |
formalar süper |
yeni beyaz formada kollarda bulunan kartal başına benzer figür çok güzel olmuş.tam bir kartal forması... |
gercekten güzel formalar ESER |
arkadaşlar formaların güzelliğini tartışmak abesle iştigal geliyor bana sonuçta siyah beyaz mı ? ayyıldızlı arması varmı ? 100 ytl de olsa almayacakmısınız ? ben kendime ince çizgili olanı aldım çok şık fb li ve gs li arkadaşların bile hoşuna gitti. kardeşime de siyah aldım pekte yakıştı kerataya :) |
ben 2006/2007 sezonunun formalarini cok beyendim, canli canli gödrüm, bjk storedan ve kendime aldim birtane, bilmiyorum yani, fblerin 100 yil formasina bir bakin bizim formaya, yani renkler bir yana, tabiiki palyaco gibi gözükmüyor bizimkiler, ama hersey daha farkli daha güzel bizde bu fikri eminim ki benimle paylasiyorsunuzdur.... |
eline sağlık güzel olmuş |
http://www.besiktasforum.net/forum/<...hamhirtri9.jpg[/IMG]abi ben pumanın fulhama yaptığı formaları çok seviyorum ya puma harika yapıyordu ha bide aslında kırmızı formalarda olsa daha güzel olmazmı? şu formanın üstteki puma işaretinin yerina KARTAL arması olsa çok klas durur dimi beyler... |
Türkiye`de Saat: 15:18 . |