![]() |
Alıntı:
dogru söylüyorsun kabartmaydı şey chelsea maçında ki forma çok süperdi keşke ondan yapsalar |
Sıyah formadan aldım cumartesı ankara karumdan bırde arkasına 10 delgado baskısı yaptırdım.,Bence en guzel forma o.Agresıf bır gorunusu var.Cubuklu forma kalmamıstı ayrıca.galıba forma satıslar patlamıs. |
her zamanki gibi çubuklu forma yine bir numara. beyaz ince çizgili forma da güzel olmuş |
arkadaşlar bence reklamın kendi de kaba görünüyor cok buyuk bir reklam biraz küçültülüp başka bir renk verebilirlerdi mesela 3. rengimiz olan kırmızı. ayrıca yakışırdı da cola turkanın orjinal rengide kırmızı. böyle yamalı gibi duruyor. |
şahsen ben formaları hiç beğenmedim sanki sahada on bir pijamalı adam varmış gibi geliyor. bence umbro baştan savma vasat formalar yapıyor. Kesinlikle değiştirilmeli. |
onemli olan icindeki futbolcunun kalitesi ama bana gore puma daha guzel yapiyordu umbrodan goze hos gelen formalardi bana gore forma yapan sirketler siralansa 1.Puma 2.Adidas 3.Nike 4.Umbro olurdu |
Formalar güzel bence ben beyaz üzerine ince siyah çizgiliyi aldım gayet güzel rengin asaleti yeter... |
forma satışında patlama olduğuna göre,yeni formalar güzel,ben de en yakın zamanda alıyorum |
forma siyah boyun hizasında ynları beyz olan forma gsll..alırsm ondn alırım vlla |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:59 . |