![]() |
Bence sabit bir forma edinmeliyiz artık. Bugün ajax psv barcelona milan formaları bir marka. Her sezon aynı tip forma giyiyorlar. Biz ise her sene değiştirdik. Formamızla takımımızla marka haline gelmeliyiz |
EWET YAA ASLINDA DEGISIK BIR TASARIM OLABILIR YETENEGI OLAN ARKADAS VARSA YAPIP YOLLASA BARI :rolleyes: |
bence sabit klasik 100. yıl forması olsun |
Adidas Reebok Puma derken şimdi de Umbro!! Ben siyah incimiz Pascal Nouma nın giydiği kırmızı reebok formamızı çok severdim. Yüzüncü yılda Puma da iyi işler yaptı. Ama bu umbro tam fiyasko. Formalar tasarım olarakda kalite olarak da güzel değil. Bugün Chelsea da umbro giyiyor ama arada kalite farkı var. Bizim formalar alanın elinde kalıyo. Yönetim bu işi sıkı tut. Takım marka olacaksa forma burda çok önemli. Bugün ajax psv barcelonanın formalarını herkes ezbere tarif ediyor. Bizim formamız ise bukelamun gibi hersene renk değiştiriyor. |
ewet Ya Puma Yi Gerİ İstİyozz Pumaaa Pumaaa... |
Aslinda Oda Guzel Ama Artik Yeni Formalar Tene Yapisiyo Cekince Ele Gelmiyo Salas Formalar Out Dar Formalar In :) Ben Ilk Italya Milli Takiminda Gordum Tabi Guzel Vucut Olunca Karizmasi Artiyo Mesala Totti Ye Cok Yakisiyodu Bizde Nouma Ilhan Olsaydi Onlarda Iyi Dururdu Ama Sergende Biraz Rahatsiz Olur :d |
vallah bence marka degismesi lazim umbro yla olmaz söyle nike güzel olurdu bence |
geçen seneki gibi bi uygulama yaparlar sanırım 30 yakın formaya oy veriyosun en çok oy alan seçiliyo ama 100. yıl formasını umbroda yapmaya başlamış yani bi nevi sembol forma olacak tabi biraz degişiklik sart formada |
iskecelikartal formalar mükemmel. nerden buldun bu formaları gerçekten çok beğendim. paylaşım için saolasın. |
biz zaten herseyi kirli camasir gibi degistirmede ustayiz. Teknik direltör, her sende 20 yeni oyuncu, yeni forma, yeni sponsor... sonra basari gelsin diye bekleriz... |
Türkiye`de Saat: 23:46 . |