![]() |
formalarımız güzel degil daha kaliteli forma istiyoz |
Alıntı:
|
yaa formamızda türk bayrağı amblemi istiyorum mutlaka ve mutlaka olsun türkiye kupasını kazndık böyle bir hakkımız var nede olsa |
Offfffffff, kartal muhtesem olmus, boyle bir sey kesin dusunulmeli bence:) |
Formalar gerçekten çok kötü.nerde o eski formalar...Formamızda türk bayrağı mutlaka bulunmalı.Çubuklu forma yapılsın... |
BU seneki formalrı ben beğenmedim umbro kalitesiz yapıyo hatta diğer urunlerinin kumaşıda kaliteli deil. busenki tişörtlerden aldım bi garip oldu bitanesinin rendi....şöyle nike felan olsa daha karizma dizaynları ve daha sade |
ben en çok nostalji formamızı beğeniyorum. bu sene farklı olacak diyorlarsa farklı formalar çıkarmalılar. bir de basketbol forması neden yapılmıyor? geçen yıl bayan basketbolcularımız şampiyon olduklarında giydikleri tşörtler gibi değil maçlarda giydikleri formadan bahsediyorum. biz basketbolu bu kadar desteklerken neden yapılmazki bu formalardan! bu sene futbol takımında kimani gibi bir oyuncumu vardı formasını alalım, ama basket de olsa kimani nin kerem in forması kesin satardı. |
aranızda ben bu formadan almam diyen varmı.ben kesin alırım.ayrıca sahtesinede kimse para vermez çünkü bu forma almaya değer.umbro bize kaç yıl önceki modeli kakalıyo yaa.bizim yöneticilerde forma diye kabul ediyo.gs fb adidasla çalışıyo.bizimkiler umbroya laf geçiremiyo.toplu mail falan bişi yapoılması lazım.bu arkadaşın hakkını yedirmeyelim. |
süper ya mutlaka o formalar olmali... aslında hep beraber mail atsak olur bu iş... belli bi adrese herkes atacak.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:15 . |