![]() |
Mellberg harekatı Beşiktaş yönetimi, Avrupa'ya veda ettikten sonra Ertuğrul Sağlam'ın mutlaka alınmasını istediği Aston Villa'nın İsveçli stoperi için İngiliz kulübüyle masaya oturuyor. Avrupa defterini kapatan Beşiktaş'ta yönetim, transfer harekatını başlıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın alınmasını istediği Aston Villa'nın İsveçli stoperi Olof Mellberg için Siyah-Beyazlılar'ın İngiltere'ye gideceği belirtildi. Mellberg'in fiyatının 2 milyon euro olduğu öğrenildi. Üst düzey oyuncu lazım Yönetimin almak istediği bir diğer defans oyuncusunun Boca Juniors'da oynayan Gabriel Paletta olduğu ifade edildi. bu arada dünkü idmandan sonra konuşan Sağlam, "Başarılı olmak için üst düzey oyuncuya ihtiyacım var. Ara transferde takımı güçlendireceğiz" diye konuştu. |
Mellberg artık çaptan düşmeye başlayan bir savunmacı yaşı da bir hayli ilerlemiş durumda tecrübesi için diyeceğim hiçbir söz olamaz.Ama Beşiktaşıma daha genç daha dinamik bir savunma oyuncusu lazım.Paletta bu özellikleri fazlasıyla kendisinde barındıran bir isim... |
yaa defans olarak un yapmış ama yaşlı dıye hatırlıyorum ben... |
mellberg süper bi adam ayrıca defans için 30 yaş gayet ideal ve bu adam dünyanın en iyi defanslarından biri bana göre |
GABRİEL PALETTA LİVERPOOL DA OYNUYODU BI ARA TAM BI FELAKET O ADAM EGER YANLIS HATIRLAMIYOSAM ARSENAL VE BASKA BI TAKIMLA YAPTIKLARI IKI HAZIRLIK MACINDA 11 GOL YEMISTI.. |
Keşke bu haber doğru olsa diyeceğim ama büyük ihtimal buda sallama...Mellberg 2 milyon euro olurmu yaw hiç...Umarım böyle bir savunma oyuncusunu kazandırırlar takıma.Ama bu iş 2 milyon euroylan olmaz...Enaz 4ü gözden çıkarmak lazım böyle adamları almak için... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Higuain'in nesine bakalım arkadaşım? "Evet evet..bakıyorum! yedek kulübesinde harika işler yapıyor..ertuğrul hoca O'nu devamlı pof pofluyor ve Higuain inanılmaz oturuyor!" baktım..sonuç bu sanırım! keşke oynatılsa da,bir de sahada baksak (: Neyse Mellberg alınırsa iyi olur tabi..Zago kıyaslaması çok iyi olmuş! Ama Mellberg bi Zago olamaz (: |
yaslıysa almayalım ya |
Türkiye`de Saat: 18:28 . |