![]() |
Neden sadece Beşiktaş'ın ambleminde Ay-Yıldız var? |
gurur duyuyorum İLK OLMAK başka söze ne gerek var |
bende ülkeyi temsil ettik diye aldık sanıyordum. öğrenmiş olduk.ne mutlu bize |
Gurur duyuyorum beşiktaşımla |
türkiye olarak oynamisti |
Alıntı:
ama şimdi hemen hemen her takımda war ay yıldız |
Herşeyin ilki güzeldir bu yüzden şanımız var ve şanlı beşiktaş ünvanı o yüzden verilmiş :congrats: |
Bizimle Paylastıgın Icın Saol ALeN ABi ;) |
Alen hoş geldin,müthiş bir bilgi ile döndün..sağol.. |
KARŞIYAKADA DA VAR 1. DÜNYA VE KURTULUŞ SAVAŞINDA CEPHEDEN DÖNEN KARŞIYAKALILAR YENİDEN KURDUKLARI TAKIM İLE HİÇ GOL YEMEDEN ŞAMPİYON OLMUŞTUR. FUTBOLCULARI KUTLAYAN MUSTAFA KEMAL BU BAŞARILARINDAN DOLAYI KSK'NİN YEŞİL - KIRMIZI AMBLEMİNE AY - YILDIZ KULLANILMASINI İSTEDİ. |
daha önce aklıma çok geldi ve düşündüm :) düşündükçe gururlandım tabi:D |
tesekkürler murat abi chok güsel paylasım oldu herkesi bilinclendirdin ;) |
ya bide sey cikti ya, sampiyon olanlar formasinda turkiye amblemi kullaniyor, onu tartisiyo insanlar yok oyle yok boyle falan. ya dedim bizim amblemimizde turk bayragi var siz kim oldugunuzu saniyosunuz falan... ya altustu bi amblem yaa dicek kadar cahil ve kiskanc insanlar var ortada. |
teşekkürler... |
benım bıldıgım yunanıstanla maç yapmıs ve yunanıstanla maç yapacak bır mıllı takımız yoq ve turkıyede olan tek takım besıktas varmıs o yıll tek care besıktasla maç yapmakmıs ve yapmıslar |
ilklerin klubu BEŞİKTAŞ |
Beşiktaşım çok yaşa canımız feda yoluna : ) ilk ve tek olmanın gururunu yaşıyoruz |
arkadaslar takmayin kafaniza siz.... turk bayragini amblemin ortasina olan tek takim besiktasimiz dir amblemin kosesinde bayragi koymak ayri bir sey tam ortasindan koymak ayri birsey.... bir cok takim turk bayragini kunlaniyor ama hic bir takim amblemin ortasinda turk bayragini koyamaz besiktastan baskta .... iciniz rahat olsun ....iyi forumlar |
Başka takım olmadığı için:D!... |
Alıntı:
http://img114.imageshack.us/img114/2779/bektasspn1.gif |
llklerin Takımı BEŞİKTAŞ |
Türkiye`de Saat: 05:23 . |