![]() |
Atatürk Beşiktaşlı mıydı? |
kurallara uygın davranmadığı için bu alan adı yasaklanmıştır diyo |
videoya göre başka söze gerek yok... ATAMDA BEŞİKTAŞLI... |
bu tartışma bitmezzzz ATAMIZ bize göre EN BÜYÜK BEŞİKTAŞLI gerisi fark etmez........................ |
Atam izindeyiz.... |
hayır arkadaşlar ataturk ne beşiktaşlı ne febe li ne gese li o sadece güneş sporlu bunun yorumu lig radyoda bu işleri çok iyi bilen bir abimiz yapmıştır sadece bu atatür bizim takımı tutuyor diyenlerin kulüplerine bir ziyaretttiği zaman cekilen resimleri var ellerinde ve herkes kendi üzerine alıyor işte bizim taraftarımız ATATÜRK diye halbu ki hiç alakası yok |
süüper |
saol abi |
arkadasım gunessporu bilirmisin ATAMIZI hemen gunessporlu yaptın.o dedigin takım az daha gs.nin kapanmasına neden olacak devletin takımı diye tanınan ilginc bir averaj hesabıyla bir sampiyonlugumuzu hic etmis bir kuluptur.o radyodaki bilgili BEŞİKTAŞLI abine sor bi istersen ZUBEYDE hanımın kulubumuze gonderdigi tesekkurle beraber ATAMIZIN kulubumuzle ilgisini acıkca ortaya koydugu mektuplardan haberi varmıymıs. |
Atam izindeyiz Ne Mutlu Türküm Diyene... |
ATATÜRK BEŞİKTAŞLIDIR ! |
valla açıkcası ben beşiktaşlı olduğunu sanmıyorum fenerli veya galatasaraylı olduğunu hiç sanmıyorum çünkü o yıllarda takımcılık pek yokmuştu tamam bi spor kuruluşunu desteklemek için 3 kulubude ziyaret etmiş olabilir ama dediğim gibi takım tutmaz.Tutsa bile bu selanikspor'dan başkası olmaz:D:D:D:D |
atam izindeyiz |
atatürk'ün hangi takımı tuttuğunun önemi yok! beşiktaşı tutmasa bile değerini kaybetmez! aynı şekilde diğer takım taraftarları içinde öyle! |
Türkiye`de Saat: 09:07 . |