![]() |
Beşiktaş'ın renkleri neden siyah beyaz? |
paylaşım için teşekkürler... |
sadece bende mi çalışmıyo bu videolar? |
Alıntı:
|
yaptım ama işe yaramadı |
benmi bildigim kadarıyla eger balkanlar geri alınsaydı şuan beyaz kırmızı renklerdeydi bir yaz tutma amcıyla yapılımış bir olaydı. |
cayır cagır çalışıo :) Ellerine saglık aLen :) |
Tsk ler Alen video icin :) guzel olmus video |
güzel paylaşım.teşekkürler |
çok güsell bi paylaşım çok teşekkürlerr |
tşkkurler aLen abi |
paylaşamın için teşekürler |
çok güzel gerçekten eline sağlık murat:) |
emeğine sağLık |
simdi anladim :D |
saol murat abi ellerine saglık |
paylaşımın için sağol çok teşekkürler :) |
Paylaşım İçinTşkk Süper |
Thanksss |
saol murat abi bilmiyordum ya öğrendik valla :D |
eLLerine sagLık.. |
saqol paylaşım iin |
PayLaşım icin tskLer. Bnde bunu eklemek istiyorum. Balkan savaşından Osmanlı imparatorluğu yenik çıkmıştı. Koskoca Balkan toprakları artık yoktu. Ülkede bu durum büyük üzüntü yarattı. Özellikle gençler savaşın sonucunu uzun süre kabullenemediler. Bu ortamda, adı daha sonra Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü olarak değiştirilen kulübün üyeleri Balkan savaşlarında verilen kayıpların anısına renkleri içinde bulunan kırmızıyı siyaha çevirmeye ve Balkan toprakları geri alınıncaya kadar spor alanlarında siyah-beyaz renklerle mücadele vermeye karar verirler. Ama ondan sonraki yıllarda Balkan toprakları geri alınamadığından Beşiktaş'ın renkleri kırmızı-beyaz'a döndürülmeden siyah-beyaz olarak kalır. |
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !!! saygılar |
NEDEN SİYAH-BEYAZ? Balkan savaşından Osmanlı imparatorluğu yenik çıkmıştı. Koskoca Balkan toprakları artık yoktu. Ülkede bu durum büyük üzüntü yarattı. Özellikle gençler savaşın sonucunu uzun süre kabullenemediler. Bu ortamda, adı daha sonra Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü olarak değiştirilen kulübün üyeleri Balkan savaşlarında verilen kayıpların anısına renkleri içinde bulunan kırmızıyı siyaha çevirmeye ve Balkan toprakları geri alınıncaya kadar spor alanlarında siyah-beyaz renklerle mücadele vermeye karar verirler. Ama ondan sonraki yıllarda Balkan toprakları geri alınamadığından Beşiktaş'ın renkleri kırmızı-beyaz'a döndürülmeden siyah-beyaz olarak kalır. |
çok saolasın baba... |
yakışır kartalıma |
teşekkürler paylaşımın için... |
teşekkürler aLeN :D güsel paylasım ... |
şampıyom beşiktaş |
paylaşım için teşekkürler... |
bilmiyordum |
paylaşım için çok teşekkürler Neden Beşiktaş sousuna tek başına yetecek bir cevaptır bence ... |
paylaşım için saol.. |
çok sağol öğrendiğim iyi oldu. |
güzeL Video.. |
Yakın zamanda bu yalanlandı diye okumuştum bir yerde.Belgelerden Beşiktaş'ın ilk renklerinin siyah beyaz oldugu açıklanmıştı. |
Türkiye`de Saat: 10:37 . |