![]() |
Beşiktaş stoper Meite'nin peşinde http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifBeşiktaş stoper Meite'nin peşinde Ocak ayında defansa takviye yapma kararı alan Beşiktaş, Bolton'un 27 yaşındaki Fildişi'li stoperi Abdoulaye Meite'yi transfer listesine aldı. *** Rota Meite 27 yaşındaki tecrübeli yıldız son iki sezon forma giydiği Bolton'da 61 maçta oynadı. Beşiktaş, ocak ayı ara transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gökhan Zan'ın geçmeyen sakatlığı, Diatta'nın bekleneni verememesi nedeniyle yeniden stoper arayışlarına başlayan siyah-beyazlılar, rotasını İngiltere'ye çevirdi. Sert ve hızlı futbol oynanan İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Bolton'u yakın takibe http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dalan Beşiktaşlı yetkililer, 27 yaşındaki Abdoulaye Meite'yi beğendi. Fransa doğumlu olan Fildişi Sahili asıllı futbolcu, 1998 yılında futbola başladığı Kızılyıldız'dan 2000'de Marsilya'ya transfer oldu. z BONSERVİSİ YÜKSEK Marsilya'da 6 sezon forma giyen Meite, burada 172 maçta 3 gol attı. 14 Temmuz 2006'da ise Bolton ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Meite, geride kalan iki sezonda 61 maçta görev yaptı ve rakip filelere 2 gol gönderdi. Bonservis bedeli 4 milyon euro olan Fildişi Sahilli oyuncu, bu sezon Premier Lig (15), Lig Kupası (2) ve UEFA (4) olmak üzere toplam 21 maçta forma giydi ve 1 gol attı. |
Bu oyuncuyu Marsilya daki döneminden hatırlıyorum.Marsilya da oldukça başarılı bir geçmişe sahip.Bolton Wanderes ta da oynadığı maçlarda da sırıtmadığını ve başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. |
ii se gelsin bu sefer ii araştırsınlar |
tanimiyorum .. hakketen iyise gelsin ama diatta gibi olmasin. |
KOLPA DIR GELMES ADAM INGILTEREYI BRAKIP NEREYE GELIO HEM BU YÖNETIM VARKEN AKLI BAŞINDA BIRI ZOR GELIR. |
inş gelır..işi yarar bu oyuncu |
hayırlı olur inş.. |
Alıntı:
|
beşiktaş 8_0 dan sonra ingiltereden zor futbolcu gelir iyise eger bu dam takımı bırakmaz zaten |
Alıntı:
|
İyi bir savunma oyuncusu ama tekniği yok denecek kadar az.Bize defanstan oyun kurabilen,top dağıtabilen biri lazım.Defansı toparlayabilecek biri...Meitenin bu özelliklere sahip olmadığını biliyorum.Diatta tarzı bir adam.Ondan daha iyi olduğu kesin ama bizim aradığımız stoper değil bence... |
Alıntı:
|
Meite - Bobo kıyaslaması..vay canına ! tebrik ediyorum seni verykartal :D şey gibi olmuş bu.. Rüştü - Ronaldinho.. hangisi daha iyi? :P Meite'nin bir kazma olduğunu biliyor muydunuz? (: Baki = Meite |
Alıntı:
kale arkası abim,kale arkası :D bobo'yla bir tutmuş meite'yi ya..koptum :D |
Alıntı:
kafa güzel herhalde :D:D |
a-la-ma-yızzzzzz. bu yöentimde o kapasite yok |
ohoo besiktasda cok kisinin pesinde |
[quote=verykartal;517137]kaleci ile karşı karşıya kaçırmayan bobo tipi biri bence bu arkadaş yanlış ankete gelmiş bu yazıyı 'beşiktaşa ne tip oyuncu lazım' sorusuna yazdığını sanmış ama yanlış adrese yazmış |
Türkiye`de Saat: 22:01 . |