![]() |
Sizce Besiktasa Ne Tip Bi Futbolcu Lazim?????? SİZCE DEFANSA NE TİP Bİ FUTBOLCU LAZIM |
Bu konuda sanırım herkes aynı düşünce içersinde.Oyunu bilen topu oyuna geriden iyi sokabilen hem havadan hemde yerden etkili bir savunma gücüne sahip olan uluslararası tecrübesi yüksek deneyimli bir oyuncu. |
Alıntı:
|
beşiktaş delisi Alıntı:
|
Alıntı:
|
paletta , taiwo , seedorf ,caner ve carlton cole 5'lisi bizi avrupa'da başarıya götürür. |
1-carew 2-da costa(defans psv'de) |
POPESCU, HİERRO... BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ... |
defansa da lazım da forvet e işlhan mansız modeli bir futbolcu lazım yırtıcı mucadeleci ve hırslı |
mekberg 10 numara olur tabi olucağını sanmam.ehm isveçli hem ing.de senelerce oynamış sertliğe alışık hava hakimiyeti olan biri. forvet olarak hep dedim c.cole ve carew hem uzun hem süratli oyuncular lazım.yine melberg gibi ing. de oynamış o sertliği tatmış güçlü ve teknik isimler. |
zagonun özelliklerine sahip olması yeterli mumla arıyoruz şimdi ony |
orta sahaya maniche,forvete queresma,defansa zago tarzı bir adam. |
defansa edmilson(sezon sonu sozlesmesi bitio ve barcada yedek new castella sezon bası 5.5 a anlasmsılardı fakat sakatlandıgı icin vazgecildi simdi tam alınacak zaman 31 yasında lyonda oynadıgı oyun ortada bacelona ve brezilya milli takımı tecrubesi olan bi adam sol beke caner ve malik fathi gerci tello yuda cekebilirsin sol beke ama kadro genisligi acısından mutlaka bunlardan biri alınmalı ama hayrettin diil gerci pek izlemedim ama bu hafta 19 yasındaki cocuktan yedigi calım ne oldugunu biraz gosterdi forvete carlton cole u almadık sezo basında eger devre arası ve ya sezon sonuna kalırmı ilmem ama cok basımızı taslara vuracagımız bi oyuncu olur kacan balık buyuk olur misali orta sahaya gerek yok sezon sonu fahride gelecek bence fahri bence iyi bi transfer olacak |
teknik kapasitesi yüksek risk almaktan korkmayan ama relax olan kaliteli bi defans oyuncusu lazım.panik yapmamalı çok kolay çalım atabilmeli orta sahaya pas atabilmeli topları hemen kesmeli ''0 '' hata yapmalı.bjk ye bu tarz bi defans lazım |
bence orta sahada xavi gibi biri lazim yada aurelio gibi olmassi lazim hem arkada hemde önde oynuyan adam lazim |
Alıntı:
|
bence forvete gökhan ünal ve holosko olmuosa yabancı alalım ama 1.68 lik adamlara gitmeyelim yeni parlayan geçen senenin elmanderi gibi bi adam bulabilirsek alalım hava toplarına hakim teknik bir forvetsene başında kimsenin beğenmedii daniel cousin glasgow rangers ı uçuruo |
arkadaşlar bizim sorunumuz defans değil ilerisi ileride topu tutamadığımız için fazla defansa top geliyor bu yüzdende hata oaranı artıyor . bize bir sağ ve sol kanat oyuncusu lazımibrağim ve ali tandoğan beşiktaşı kaldıramıyorlar faulleri kendileri yaptıkları halde yerden kalkmıyorlar.onlar yere yattıkça top bizim defansa geliyor. galatasarayın defansı bizimkinden çokçok kötü olmasına rağmen fazla sırıtmıyor. çünkü adamların kalesine 3-4 pozisyon oluyor bunlarında 1-2 tanesi gol oluyor. ya bikerem onlarda servet gibi bir facia var. bizim bakiden bile beter. ama bizde her maçta 10 pozisyon aşağı vermiyoruz. sağ ve sola topu ayağında tutabilen oyuncular alıp. ibrahim ve alidende kurtulursak bizim hiçbir problemimiz kalmaz. kanatları güçlendirirsek bobonun golsayısıda artar delgadoda rahatlar, higuoen bile çok rahat gol atmaya başlar. |
biz kartal gibi oynamalıyız kanatlarımızla bastırarak, pençelerimizle savunarak, gagamızla goller atarak. |
bjk nin defansa ihtiyacı yokki çok az gol yiyoruz sıkıntı forwerr hiç gol atamıyoruz milletin 6 çaktına biz zarlo zorla yenioruz avrupada iyi iş yapmış deneyimli forwet lazım beşiktaşa |
UZUN YIRTICI SERT VURAN KAFA TOPLARA CIKAN SIYAHI (:D) NOUMA GIBI BIR OYUNCU ISTIYORUM ! FAVORI.. MAKUKULA |
bence ne tip futbolcudan ziyade neye ihtiyacımızın olduğudur neye ihtiyacımızın olduğuda açık güven ve motivasyon takımın güveninin tam olduğunu zannetmiyorum bu da motivasyonsuzluğu beraberinde geliyor tek şey futbolcuların güvenidir güvenleri yerine gelirse tranfere bile ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum tabii bide yönetim ????? |
BOBO SEN BIR UNLU KARTALSIN!!! ARKADASLAR MEN AZERBAYCANDAN BIR BESIKTAS FANATI OLARAQ DEMEK ISTERDIM KI SEVIMLI KOMANDAMIZ ::::::BESIKTASA::::::: EN GUZEL VE UNLU BIR FUTBOLCU DAHA LAZIM AMMA MEN BOBO -nu OYUNUNA GORE COX ISTEYIREM COX KRITIK GOLLARI VAR SONUNCU OYUN DA BUNA MISAL OLA BILER IMZA: ...:::::XXaKKeRR:::::... |
bence öz verili istekli maça kendini veren uzun boylu yırtıcı bir stoper lazım bize |
Alıntı:
|
Bence takıma ön libero dedigimiz savascı nitelikte iki transfer yapılmalı. Ayrıca sistem olarak 3-2-2-1-2 kullanılmalıdır. Çünkü bu sistem hem defansif hem ofansif konumlara cok cabuk adapte olabilir. Yani ataga cıkarken kaptırılan bir top o kadar da sorun yaratamayacak hale gelir. Yada top rakipteyken defans 5 liye dönüp arkada 1-1 önde ise alan savunması yapılır. Hücum gücü ise 2 ön libero ile göbekten, orta ikiliyle kanatlardan, forvet ve serbest oyuncuyla cok yönlü olarak sürkilasyaon edilebilir............. Nacizane bilgi ve görüşlerimle: ARZ EDERİM. |
melberg ve c.cole u la bitir düşünmeye gerek yok |
riise gibi bi solbek çok iş görür o olması gerekmez ama ona benzer bi oyuncu olması şart kafa toplarında usta,uzun taç atışları yapabilen...aslında bunların hiç birine gerek yok gökhan zan bi iyleşşe tamm |
VALLA BEŞİKTAŞA BEŞİKTAŞ İÇİN YUREĞİNİ ORTAYA KOYUCAK FUTBOLCU LAZIM. HEPİMİZ İBRAHİM ÜZÜLMEZ'E SALLIYORUZ AMA HANGİ MAÇINI HATIRLIYORUZ FORMASINI SIRIL SIKLAM YAPMADAN OYUNDAN CIKTIĞINI TAMAM BELKI COK YETENEKLI DEĞİL AMA ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIĞINA BEN İNANIYORUM AYNI SEYLERİ TAYFUR İÇİNDE SOYLEDİK O DA BASKA BI ORNEK |
tawio iyi oyuncu |
:tomato::tomato:tawio iyi oyuncu |
ilhan mansız tarzı forvet lazımm.... |
bence defansa adama gerek yok .. zaten bi dünya stoperimiz var ayrıca gelecek oyuncu diatta dan ii olmaz.. diatta oyunu okuyabilen ve kurabilen bi oyuncu ama oynama fırsatı verilmediğinde nesta da olsa güvenini kaybeder.. bence orta sahaya hem defansif hem ofansif görevi yapabilecek bi oyuncu lazım.. örnek olarak appiah, emre belezoğlu, guinti vs.. bazı maçlarda topu tutamıyoruz ve kalemizde inanılmaz bi baskı görüyoruz özellikle avrupada .. forvete de uzun boylu, sırtı dönük oynayabilen bi isim örnek carew gibi.. transfer yapacağımıza elimizdeki oyuncuları kullanmayı da bilmek lazım !!!! |
bi kere önce bi stoper lazım tecrübeli sert ayrıca bir sol bek ve sağ bek.sonra iyi bir santrafor ve birde sol kanat tello sakat olunca işler sarpa sarıyor |
I.toraman, G.zan, I.kas, B.mercimek, K.avci bize defans oyuncusu lazim degil.... iyi bir forvet lyon'da oynayan FRED super olur . Benzema fred'in onune kesti hic forma sansi bulamiyor ama cok super bir forvet... |
tabiki cesar delgado gelmeli |
yakışıklı olmasın onlardan pek hayır gelmiyo mümkünse nouma gibi piskopat olsun. |
Bize adam gibi başkan adam gibi teknik direktör lazım önce |
Alıntı:
bize sol bek lazım deli ibo nunn yerine kafayı gomup giden degil arkadaslarını gorup orta yapan kademeye giren adam lazım |
Pascal Nouma gibi bir kule ve kafa topçusu lazım.. |
Türkiye`de Saat: 03:50 . |