![]() |
Kartal gözünü Kaka'ya dikti Devre arasında stoper ve forvete transfer yapmayı planlayan Beşiktaş, Portekiz'de kamp kurdu. Sezon başında Sporting Lizbon'dan alınan Tello'dan büyük verim alan Siyah - Beyazlılar yine Portekiz liginden oyuncu almak için yoğun çaba harcıyor. İzleme komitesinde yer alan eski futbolcuların Beşiktaş'ın Porto ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçının ardından Portekiz'de kalarak bazı maçlar izledikleri ve yönetime kapsamlı bir rapor sundukları öğrenildi. Son olarak Academica'nın evinde oyndığı ve 1-0 kazandığı Nacional maçını izleyen komite üyelerinin Academica'nın stoperi Kaka'yı beğendikleri ifade edildi. Bu oyuncunun kasetlerini Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın da izlediği ve transfere olumlu yaklaştığı öğrenildi. |
Forvet Ronaldo meşhurken biz stopere Ronaldo getirmiştik ve tutmuştu,bu sefer de Kaka getiriyoruz,büyük ihtimal tutar:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çok anlamlı 1 istiare... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inş doğru adamdır... |
varya bu olursa süper olur ya.) |
keşke alsakta gelse ne güzel olurdu |
noluyoruz dedim ya :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hadi hayirlisi!!! |
sonu aslıl kaka gibi olsun daa...Başka bişi istemem.. :):) |
adı yeter :) inş iyidir. |
?? milanlı kakamııı :) |
alalım artık birinide bu işgence bitsin artık |
yaa bende dedımkı hay allahhhhhhhhhhhh::)):):) bıldığımız kaka sandım yaaaaa |
bende başlığı görünce dedim milan daki KAKA geliyo :D:D:D |
ya tutmayıpta cok poktan bir futbolcu derseniz ne olacak malum adıda poktan bişi ya pardon arkadaşlar biraz iğrenç konuştum galiba |
1981 doğumlu bir isim.Kendisi uzun zamandan beri takip ediliyor olmalı ki hakkında olumlu görüşler verilmiş.Ancak Portekiz in vasat takımlarından birinde forma giyen bir oyuncunun Beşiktaşımız gibi şampiyonluğa oynayan ve büyük hedefleri olan bir takımda ne işi var demekten kendimi alamıyorum.Neticede Portekizde başarılı olmuş olan bir oyuncunun Porto,Benfica ve Sporting Lizbon takımları tarafından çoktan kadrolarına katılmış olması gerekti.Dilerim yönetim ucuz maliyet hesabıyla hareket ederek Beşiktaşımızın başını tekrar yakmaz. |
açıkçası yararlı olabileceğini düşünüyorum ama daha hiç izlemedim ondan dolayı psv'li da costa'yı alabiliriz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:10 . |